Vyhlásené obstarávanie

Oprava stupňa č.1 na UT Ladomírka v rkm 0,604 v k.ú. Svidník


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, odštepný závod Košice
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
47 884,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45246000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
28. September 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Október 2015
Dátum otvárania ponúk:
16. Október 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, odštepný závod Košice, Správa povodia Bodrogu Trebišov, M. R. Štefánika 484, 075 34 Trebišov, zasadačka v administratívnej budove.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Jedná sa o opravu prepadovej hrany vývaru a krídla stupňa. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi sa bude uskutočňovať v slovenskom jazyku. Súťažné podklady budú po zverejnení výzvy zverejnené na profile verejného obstarávateľa pod názvom zákazky: "Oprava stupňa č.1 na UT Ladomírka v rkm 0,604 v k.ú. Svidník". 2. Tak isto budú na profile zverejňované vysvetlenia výzvy a súťažných podkladov alebo prípadné doplnenia súťažných podkladov. Záujemca sa môže zaregistrovať u verejného obstarávateľa, a to mailom na adresu podľa oddielu I. tejto výzvy. Zaregistrovaní záujemcovia budú upozornení na prípadné vysvetlenie výzvy alebo súťažných podkladov alebo na doplnenie súťažných podkladov. Žiadosť o registráciu musí obsahovať obchodné meno, adresu záujemcu a názov súťaže. Nezaregistrovaní záujemcovia sú povinní sledovať profil verejného obstarávateľa pre príslušnú zákazku až do termínu, do kedy môže verejný obstarávateľ zverejniť na profile vysvetlenie súťažných podkladov alebo výzvy. Súťažné podklady je možné si vyžiadať aj na základe písomnej žiadosti. Žiadosť o súťažné podklady musí obsahovať obchodné meno, adresu záujemcu a názov súťaže. Záujemcovi budú zaslané poštovou zásielkou, v prípade písomného vyžiadania aj e-mailom. Pri vyžiadaní elektronickými prostriedkami (e-mail), záujemca musí doručiť žiadosť v písomnej listovej podobe v originálnom vyhotovení. V prípade požiadavky, že záujemca si bude chcieť prevziať súťažné podklady osobne, je potrebné si dohodnúť vopred telefonicky termín ich prevzatia u kontaktnej osoby. 3. K bodu II.3 - Verejný obstarávateľ za deň zadania zákazky považuje deň nadobudnutia účinnosti zmluvy. 4. Verejný obstarávateľ otvára ponuky na mieste a v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk a spôsobom podľa § 100 ods. 6. Nakoľko predpokladaná hodnota zákazky na uskutočnenie prác je nižšia ako 200 000 eur, ponuka bude predkladaná jednoobálkovo. 5. Verejný obstarávateľ umožní obhliadku miesta výkonu práce predmetu zákazky. Konkrétny termín si môže záujemca dohodnúť s kontaktnou osobou verejného obstarávateľa minimálne 3 dni pred obhliadkou. Kontaktná osoba: Ján Matvej; tel.č.: + 421 907535645. 6. Verejný obstarávateľ požaduje, aby úspešný uchádzač ako zhotoviteľ predmetných prác mal uzatvorené poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú podnikateľom v predmete zákazky minimálne vo výške ceny diela (akceptovaná zmluvná cena diela) , alebo ekvivalent v inej mene, počas celej doby realizácie stavby. Verejný obstarávateľ bude požadovať pred podpisom zmluvy o dielo od víťazného uchádzača predloženie poistnej zmluvy.