Vyhlásené obstarávanie

INTERNEST Company, spol. s r. o. - poľnohospodárska technika


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
INTERNEST Company, spol. s r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
195 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16000000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
8. Júl 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Júl 2014
Dátum otvárania ponúk:
28. Júl 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Uvedená lehota sa týka otvárania častí ponúk s označením "Ostatné", ktoré je neverejné a ktoré sa uskutoční v súlade so zákonom. Otváranie časti ponúk s označením "Kritériá" bude verejné, uskutoční sa v súlade so zákonom a v lehote podľa zákona. Otváranie časti ponúk označené ako "Ostatné" a časti ponúk označené ako "Kritériá" sa uskutoční na adrese INTERNEST Company, spol. s r. o., Jantárová 55, 929 01 Dunajská Streda.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je kúpa nového tovaru, poľnohospodárskej techniky: traktor, presuvný podkop pre traktor so základnou lopatou, kombinovaná lopata pre traktor, nakladač k traktoru.

Doplňujúce informácie

1. Podmienkou poskytnutia súťažných podkladov je: - doručenie písomnej žiadosti o súťažné podklady (poštou/faxom/e-mailom/osobne), - žiadosť o súťažné podklady musí byť doručená (nestačí, že bude odoslaná) do termínu uvedeného v tejto výzve v bode IV.2.2). Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov - súťažné podklady sa poskytujú len elektronicky (e-mailom). Zároveň je záujemca povinný zaslať spätný e-mail, v ktorom potvrdí prevzatie súťažných podkladov. 2. Osoba podľa § 7 si vyhradzuje právo komunikovať iba v slovenskom jazyku, resp. v českom jazyku. 3. Splnenie podmienok účasti môže uchádzač preukázať čestným vyhlásením podľa § 32 ods. 11 zákona, pričom z uchádzačovho predloženého predmetného čestného vyhlásenia musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované čestným vyhlásením stanovené verejným obstarávateľom uvedené v tejto výzve ku dňu predkladania ponúk a je schopný túto skutočnosť preukázať. 4.Osoba podľa § 7 môže zrušiť postup zadávania zákazky z dôvodov uvedených podľa § 46 ods. 1 a ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní.