Vyhlásené obstarávanie

HAŤ TRENĆIANSKE BISKUPICE - NÁTERY KONŠTRUKCIE ŽERIAVOVEJ DRÁHY


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, odštepný závod Piešťany
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
80 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45442000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
20. Jún 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
21. Júl 2014
Dátum otvárania ponúk:
21. Júl 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
SVP,š.p.,Odštepný závod Piešťany, Správa pov.stredného Váíhu II., v zasadačke verejného obstarávateľa na VII. posch. miestnosť č. 705
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Žeriavová dráha hate Trenčianske Biskupice slúži pre pohyb hradidlového žeriavu zabezpečujúceho možnosť provizórneho zahradenia ktoréhokoľvek zo štyroch haťových polí pre potreby opravy, resp. v prípade havárie. Žeriavová dráha je tvorená priehradovou konštrukciou, na vrchu ktorej sa nachádza samotné koľajisko žeriava, v dolnej časti je situovaná lávka pre peších, slúžiaca pre pohyb obsluhy vodnej stavby a transport dielcov hradenia k žeriavu. Súčasťou lávky sú štyri medzipilierové strojovne, ktoré sú tiež predmetom natieračských prác. Náročná expozícia objektov a vek súčasného náteru zapríčiňuje náchylnosť ku korozívnym procesom. Práve z dôvodu negatívneho vplyvu korózie na konštrukciu má jej prevádzkovateľ od roku 2004 zakázanú manipuláciu s hradidlovým žeriavom až do odstránenia nevyhovujúceho stavu náterov. Z toho dôvodu nie je v súčasnej situácii vodná stavba plnohodnotne prevádzkyschopná. V pôvodnom stave boli predmetné konštrukcie ošetrené základným ochranným syntetickým náterom s povrchovou metalickou úpravou. Z hľadiska súčasného stavu porušenia je nutné predmetné konštrukcie otryskať pieskovaním až na základné jadro v zmysle STN EN 12944Sa2,5 ISO 8501- 0 a následne vykonať aplikáciu požadovaných vrstiev náterov, bližšie špecifikovaných v súťažných podkladoch časti B.1.3. Oprava náterov lávky bude vykonaná aj zo spodnej časti, preto je nutné aby zhotoviteľ zohľadnil nevyhnutnosť inštalácie závesného lešenia vo vlastnej réžii. Práce budú vykonávané vo výškach a nad vodnou hladinou, z uvedeného dôvodu môžu uvedenú činnosť vykonávať len pracovníci s patričnou spôsobilosťou pre takýto druh prác, pri striktnom dodržaní všetkých zákonov ochrany životného prostredia vrátane zachytávania zvyškov pôvodnej farby a hrdze pri otryskaní a ich následnú likvidáciu v zmysle ustanovení Zákona č.223/2001 Z.z. o odpadoch v znení neskorších zákonov a doplnení.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady je možné si vyžiadať na základe písomnej žiadosti. Záujemcovi budú zaslané poštou. Pri vyžiadaní elektronickými prostriedkami (e-mail), záujemca musí doručiť žiadosť v písomnej listovej podobe v originálnom vyhotovení. V prípade požiadavky, že záujemca si bude chcieť prevziať osobne, je potrebné si dohodnúť vopred telefonicky termín prevzatia súťažných podkladov.Uchádzač spracuje ponuku v súlade s Výzvou na predkladanie ponúk a súťažnými podkladmi. Akcia bude môcť byť realizovaná až po zaradení do plánu a rozpočtu na predmetný rok a pridelením finančných prostriedkov na jej krytie. Upozorňujeme, že zatiaľ v roku 2014 neboli pre zákazku v pláne a rozpočte na r.2014 finančné prostriedky pridelené. V prípade nepridelenia finančných prostriedkov na realizáciu zákazky zo strany verejného obstarávateľa , uchádzač nemá právny nárok na uplatnenie si akejkoľvek finančnej náhrady spojenej s ušlým ziskom , v súvislosti s nerealizovaním tejto zákazky, čo uchádzač/záujemca berie na vedomie. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku v prípade, že ponúknutá cena bude prevyšovať predpokladanú hodnotu zákazky na dodanie predmetu zákazky, resp. zrušiť zákazku, ak sa podstatne zmenia okolnosti, za ktorých bola vyhlásená. Ide o zákazku podľa § 100 ods.1 písm. f) bodu 2. kedy nemôže podať námietku iná osoba než orgán štátnej správy podľa § 137 ods.2 písm. b), verejný obstarávateľ otvára ponuky na mieste a v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk a spôsobom podľa § 100 ods. 6. Nakoľko je zákazka na uskutočnenie prác je nižšia ako 200 000 eur , zákazka bude predkladaná jednoobálkovo.