Vyhlásené obstarávanie

Kancelárske stroje, vybavenie a spotrebný materiál s výnimkou počítačov, tlačiarní, nábytku, tonerov do tlačiarní, faxových prístrojov a tonerov do fotokopirovacích strojov.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Akadémia ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
29 999,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30100000-0
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
10. Júl 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Júl 2014
Dátum otvárania ponúk:
30. Júl 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Akadémie ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika v Liptovskom Mikuláši, veliteľská budova, 5.poschodie, miestnosť č. 501
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú kancelárske stroje, vybavenie a kancelársky materiál. Podrobnejšie v súťažných podkladoch B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Spôsob určenia ceny.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady budú dostupné na profile verejného obstarávateľa https://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/9012 a portáli www.ezakazky.sk/aos. Súťažné podklady budú verejne prístupné tak, aby bol umožnený neobmedzený, priamy prístup k nim. Ďalšie podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v súťažných podkladoch. Súťažné podklady a ďalšie doplňujúce informácie sú prístupné v elektronickej forme na aukčnom portály nepretržite do termínu uvedeného v bode IV.2.2 tejto výzvy na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, aby sa zaregistrovali aj vtedy, ak získali tieto súťažné podklady od inej fyzickej alebo právnickej osoby. V prípade, že verejný obstarávateľ nebude poznať identifikačné údaje, resp. kontaktné údaje na záujemcov, nevie im zabezpečiť doručenie vysvetlení zmien a iných informácií, ktoré by mohli mať vplyv na vypracovanie kvalifikovanej ponuky k predmetnej súťaži. V prípade, že potenciálny záujemca (uchádzač) sa nezaregistruje, koná tak na vlastnú zodpovednosť a vlastné riziko. Fyzická alebo právnická osoba, ktorá sa zaregistruje získa neobmedzený 24-hodinový elektronický prístup k dokumentácii, podkladom a informáciám potrebným na prípravu ponuky. Verejný obstarávateľ bude všetky vysvetlenia a zmeny uverejňovať prostredníctvom už uvedeného elektronického prístupu. Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že v tomto verejnom obstarávaní neposkytuje záujemcom súťažné podklady v písomnej listinnej podobe, tzn. žiadosť o súťažné podklady nie je potrebné zasielať. Ponuky je potrebné doručiť v lehote na predkladanie ponúk uvedenej v tejto výzve na predkladanie ponúk na adresu verejného obstarávateľa uvedenú v bode I.1. v tejto výzve na predkladanie ponúk, alebo osobne na oddelenie bezpečnosti a OUS Akadémie ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika v Liptovskom Mikuláši, veliteľská budova, 3.poschodie, miestnosť č. 301. Prevádzková doba pracoviska bezpečnosti a OUS je v pondelok - piatok od 7.00 hod. do 12.00 hod. (p.Pelanová t. č. 0960422746, p. Švarcová t. č. 0960 422747). Ponuka predložená po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk uvedenej v tomto oznámení o vyhlásení verejného obstarávania sa vráti uchádzačovi neotvorená.