Vyhlásené obstarávanie

Košice-PPO SR Hornád-Ochrana intravilánu krajského mesta, pravý breh, stavba I.-rkm 139,863-140,575, SO 45 Obslužná komunikácia


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, odštepný závod Košice
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
142 765,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233226-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
16. Júl 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
5. August 2014
Dátum otvárania ponúk:
5. August 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, odštepný závod Košice, Ďumbierska 14, 041 59 Košice, zasadačka na prízemí administratívnej budovy.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 80 % cena
  • 20 % lehota výstavby

Opis obstarávania

Jedná sa o výstavbu obslužnej komunikácie s krytom z asfaltového betónu s príslušnými podkladovými konštrukčnými prvkami v novovytvorenej berme rieky Hornád v rkm 139,863-140,575.

Doplňujúce informácie

Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi sa bude uskutočňovať v slovenskom jazyku. Súťažné podklady budú po zverejnení výzvy zverejnené na profile verejného obstarávateľa pod názvom zákazky: "Košice-PPO SR Hornád-Ochrana intravilánu krajského mesta, pravý breh, stavba I.-rkm 139,863-140,575, SO 45 Obslužná komunikácia". Tak isto budú na profile zverejňované vysvetlenia výzvy a súťažných podkladov alebo prípadné doplnenia súťažných podkladov. Záujemca sa môže zaregistrovať u verejného obstarávateľa, a to mailom na adresu podľa oddielu I. tejto výzvy. Zaregistrovaní záujemcovia budú upozornení na prípadné vysvetlenie výzvy alebo súťažných podkladov alebo na doplnenie súťažných podkladov. Žiadosť o registráciu musí obsahovať obchodné meno, adresu záujemcu a názov súťaže. Nezaregistrovaní záujemcovia sú povinný sledovať profil verejného obstarávateľa pre príslušnú zákazku až do termínu, do kedy môže verejný obstarávateľ doručiť vysvetlenie súťažných podkladov alebo výzvy (jeden deň pred termínom na predloženie ponúk). Súťažné podklady je možné si vyžiadať aj na základe písomnej žiadosti. Záujemcovi budú zaslané poštou. Pri vyžiadaní elektronickými prostriedkami (e-mail), záujemca musí doručiť žiadosť v písomnej listovej podobe v originálnom vyhotovení. V prípade požiadavky, že záujemca si bude chcieť prevziať súťažné podklady osobne, je potrebné si dohodnúť vopred telefonicky termín ich prevzatia. Uchádzač spracuje ponuku v súlade s výzvou na predkladanie ponúk a súťažnými podkladmi. Ide o zákazku podľa § 100 ods.1 písm. f) bodu 2. kedy nemôže podať námietku iná osoba než orgán štátnej správy podľa § 137 ods.2 písm. b). Verejný obstarávateľ otvára ponuky na mieste a v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk a spôsobom podľa § 100 ods. 6. Nakoľko predpokladaná hodnota zákazky na uskutočnenie prác je nižšia ako 200 000 eur, ponuka bude predkladaná jednoobálkovo. Verejný obstarávateľ umožní obhliadku miesta výkonu práce predmetu zákazky. Konkrétny termín si môže záujemca dohodnúť s kontaktnou osobou verejného obstarávateľa minimálne 3 dni pred obhliadkou. Kontaktná osoba: Ing. Marián Friga, mobil: 0911/048 402.