Vyhlásené obstarávanie

Nákup osob. mot. vozidiel s náhon. a bez náhonu 4 kolies a terén. vozidla s náhon. 4 kolies pre potr. SVP, š.p. B. Štiavnica


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
170 893,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34113000-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
16. Júl 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
11. August 2014
Dátum otvárania ponúk:
11. August 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik Radničné námestie 8, 969 55 Banská Štiavnica
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup 10 ks motorových vozidiel, z toho 1 ks osobného motorového vozidla s náhonom všetkých štyroch kolies spĺňajúcich technickú špecifikáciu A), 1 ks terénneho vozidla s náhonom všetkých štyroch kolies spĺňajúcich technickú špecifikáciu B), 1 kus osobného motorového vozidla spĺňajúcich technickú špecifikáciu A1), 1 kus osobného motorového vozidla spĺňajúcich technickú špecifikáciu A2), 1 kus osobného motorového vozidla spĺňajúcich technickú špecifikáciu A3), 5 kusov osobných motorových vozidiel spĺňajúcich technickú špecifikáciu A4), uvedených v prílohe č. 1. súťažných podkladov Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1.Verejný obstarávateľ ponúka neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami, t. j. prostredníctvom profilu zriadenom na úložisku Úradu pre verejné obstarávanie http://www.uvo.gov.sk/profily/ k súťažným podkladom a ku všetkým doplňujúcim podkladom (ďalej len podklady). 2. V prípade, že záujemca prejaví záujem o poskytnutie súťažných podkladov, verejný obstarávateľ ich poskytne za nasledujúcich podmienok: - záujemca doručí písomnú žiadosť o účasť poštou(mailom/osobne) s uvedením spôsobu prevzatia súťažných podkladov (e-mailom/osobne/poštou) a s uvedením čísla telefónu a mailovej adresy kontaktnej osoby, - žiadosť o účasť musí byť doručená poštou (nestačí, že bude odoslaná e-mailom) do termínu uvedeného v súťažných podkladoch - žiadosť o účasť je potrebné predložiť v tom istom jazyku ako sa požaduje predloženie ponuky. - v prípade osobného prevzatia súťažných podkladov je potrebné vopred dohodnúť si telefonicky termín a čas s kontaktnou osobou verejného obstarávateľa. INFORMÁCIE TÝKAJÚCE SA PRIEBEHU ELEKTRONICKEJ AUKCIE : Zúčastniť sa elektronickej aukcie môžu len uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote a na miesto stanovené verejným obstarávateľom a ktorých ponuky spĺňajú podmienky a požiadavky určené verejným obstarávateľom vo výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch a ktorých verejný obstarávateľ vyzval na účasť v elektronickej aukcii prostredníctvom doručenej výzvy na účasť v elektronickej aukcii. Elektronická aukcia sa nezačne skôr ako 2 pracovné dni odo dna odoslania výzvy na účasť v elektronickej aukcii. Verejný obstarávateľ zašle výzvu na účasť v elektronickej aukcii uchádzačovi elektronickými prostriedkami na emailovú adresu uvedenú v ponuke. Ďalšie podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.