Vyhlásené obstarávanie

Brezovička - protipovodňové opatrenia v intraviláne obce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 642 482,76
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45246000-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. September 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
30. September 2014
Dátum otvárania ponúk:
30. September 2014
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik, Odštepný závod Košice, Ďumbierska 14, 041 59 Košice, zasadačka na prízemí administratívnej budovy
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Neuvedené
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Cieľom stavby je upraviť profil koryta Slavkovského potoka v katastri obce Brezovička. Realizáciou stavby sa stabilizujú brehy a dno toku a zminimalizuje sa nebezpečenstvo narušenia svahov a okolitého terénu. Celková dĺžka navrhovanej úpravy je 1 842,0 m. Priečny profil koryta je navrhovaný ako lichobežníkový. Na úpravu koryta je potrebné 22 000 m3 výkopov a 3 796 m3 násypov. Na zmiernenie pozdĺžneho sklonu sú navrhnuté kamenné prahy výšky 0,3 m z kamennej dlažby 8 473 m2. Na celej dĺžke trasy úpravy toku v km 0,000 1,842 je navrhnuté opevnenie svahov oživenou rovnaninou z lomového kameňa s urovnaním líca v množstve 7 777 m2 opreté o pätku z lomového kameňa, ktorá má celkový objem 3 887 m3. V rámci stavby bude realizovaná zahádzka z lomového kameňa 200 - 500 kg v množstve 2 126 m3.

Doplňujúce informácie

Predmet zákazky bude financovaný z finančných prostriedkov verejného obstarávateľa a spolufinancovaný z finančných prostriedkov pridelených verejnému obstarávateľovi z fondov EÚ v zmysle platných predpisov, 2410000 OP Životné prostredie, Prioritná os 2 Ochrana pred povodňami, opatrenie 2.1 Preventívne opatrenia na ochranu pred povodňami, kód výzvy OPŽP-PO2-14-1, názov projektu Brezovička-protipovodňové opatrenia v intraviláne obce. Finančné plnenie zmluvnej ceny sa bude realizovať v EUR pričom lehota splatnosti faktúr bude 60 dní odo dňa doručenia. Podmienky financovania a platobné dojednania budú podrobne uvedené v súťažných podkladoch. 1.) Verejný obstarávateľ požaduje, aby úspešný uchádzač ako zhotoviteľ predmetných prác mal uzatvorené poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú podnikateľom v predmete zákazky v minimálnej výške 2 mil. EUR, alebo ekvivalent v inej mene, počas celej doby realizácie stavby. 2.) Predmet zákazky sa realizuje v rámci štrukturálnych fondov EÚ, 2410000 OP Životné prostredie, Prioritná os 2 Ochrana pred povodňami, opatrenie 2.1 Preventívne opatrenia na ochranu pred povodňami, kód výzvy OPŽPPO2- 14-1, názov projektu Brezovička-protipovodňové opatrenia v intraviláne obce, a preto sa zhotoviteľ zaväzuje: a) pristúpiť na zmenu zmluvy o dielo, v prípade, že táto zmena bude vyvolaná zmenou zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku (NFP), ktorú má verejný obstarávateľ uzavretú poskytovateľom NFP alebo zmenou príručky pre prijímateľa NFP, b) strpieť výkon kontroly/auditu/overovania súvisiaceho s predmetom plnenia počas platnosti a účinnosti zmluvy o poskytnutí NFP, ktorú má verejný obstarávateľ uzatvorenú s poskytovateľom nenávratných finančných príspevkov, a to oprávnenými osobami a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. Zhotoviteľ je povinný tento záväzok kontrahovať aj v zmluvách so svojimi subdodávateľmi. S úspešným uchádzačom bude uzavretá zmluva o dielo len v prípade zabezpečenia spolufinancovania projektu zo zdrojov Kohézneho fondu a štátneho rozpočtu na predmetnú zákazku v celom rozsahu oprávnených nákladov z hodnoty zákazky.