Vyhlásené obstarávanie

„Komplexná obnova a stavebné úpravy bytového domu v Žiline“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Žilina
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
553 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45211340-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
31. December 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
23. Január 2015
Dátum otvárania ponúk:
23. Január 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Žilina, Námestie obetí komunizmu č.1, 011 31 Žilina. Otvorenie časti Ostatné komisiou menovanou verejným obstarávateľom (ďalej len komisia) sa uskutoční v čase a na mieste uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk. Komisia vykoná všetky úkony podľa § 41 ods. 1 a 4 zákona o verejnom obstarávaní spočívajúce v otvorení tejto časti ponuky. Účasť uchádzačov na otváraní ponúk časti Ostatné sa nepovoľuje nakoľko je neverejné. Otvorenie časti Kritériá komisiou sa uskutoční po uplynutí lehôt uvedených v § 41 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní a to len ponúk, ktoré splnili podmienky účasti a neboli vylúčené z procesu verejného obstarávania. Miesto a čas otvárania týchto častí ponúk bude uchádzačom, ktorí predložili ponuky v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuky neboli vylúčené, oznámené minimálne päť pracovných dní pred otváraním tejto časti ponúk. Účasť uchádzačov na otváraní ponúk časti Kritériá sa povoľuje v súlade s § 41 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní, nakoľko sa nepoužije elektronická aukcia toto otváranie ponúk je verejné. Zápisnicu podľa § 41 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní z otvárania tejto časti ponúk verejný obstarávateľ odosiela všetkým uchádzačom, ktorých ponuky sa otvárali.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je komplexná rekonštrukcia a stavebné úpravy dvoch bytových domov v Meste Žilina na ulici Predmestskej 1610 a ulici Košickej 8392/2A z prostriedkov poskytnutých Štátnym fondom rozvojového bývania (ďalej len ŠFRB), ktorá v sebe zahŕňa najmä zateplenie obvodového plášťa, zateplenie strechy, zateplenie stropu suterénu, výmena bleskozvodov, výmena okien a dverí, odstránenie systémových porúch balkónov bytového domu. Zákazka je rozdelená na dve časti a uchádzač môže predložiť ponuku na jednu časť predmetu zákazky alebo na obidve..

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady si možno stiahnuť z profilu verejného obstarávateľa (v uvedenom prípade) verejný obstarávateľ odporúča uchádzačom, zaslať informáciu elektronicky na adresu: roman.osika@zilina.sk. Uchádzači predkladajú ponuky v slovenskom jazyku v originálnom vyhotovení, poštovým stykom, alebo osobne v pracovných dňoch od 08.00 h do 14.00 h. Verejný obstarávateľ bude akceptovať žiadosť o súťažné podklady aj faxom, alebo emailom, ale súčasne doporučujeme uchádzačom doručiť žiadosť poštou alebo osobne, za účelom preukázania predloženej žiadosti. V opačnom prípade verejný obstarávateľ nepreberá zodpovednosť za jej doručenie. Za dátum predloženia žiadosti sa bude považovať prvé doručenie. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo na uzavretie dodatkov ktoré sú v súlade s § 9 zákona o VO. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky v súlade s § 46, taktiež si vyhradzuje právo neuzavrieť zmluvný vzťah v prípade ak nebudú verejnému obstarávateľovi pridelené prostriedky Štátnym fondom rozvojového bývania (ďalej len ŠFRB). Ďalšie postupy, vzťahy, termíny, povinnosti a pod. viažuce sa k vyhlásenému postupu verejného obstarávania, ktoré nie sú popísané alebo špecifikované v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a súťažných podkladoch, sa v tejto súťaži riadia všeobecnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač môže predložiť ponuku do jednej alebo obidvoch častí predmetu zákazky a to v súlade s výzvou na predkladanie ponúk a týmito súťažnými podkladmi. Ponuka musí byť predložená na celý predmet zákazky konkrétnej časti, do ktorej uchádzač predkladá ponuku. Ponuku doručí uchádzač v uzavretom obale v jednom originálnom vyhotovení s uvedením obchodného mena a sídla uchádzača s označením v zmysle súťažných podkladov poštou, kuriérnou službou alebo osobne na adresu Mestský úrad Žilina, Námestie obetí komunizmu 1, 011 31 Žilina. Uchádzač v ponuke uvedie kontaktné údaje: tel. č., fax, e-mail. Všetky predložené doklady musia odrážať skutočný stav uchádzača v čase, v ktorom sa zúčastňuje na verejnom obstarávaní. Doklady doporučuje verejný obstarávateľ pevne zviazať, očíslovať a parafovať štatutárnym zástupcom alebo osobou splnomocnenou štatutárnym zástupcom. Skupina dodávateľov sa riadi § 31 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní. Všetky dokumenty musia byť predložené v slovenskom jazyku, alebo preložené do slovenského jazyka, okrem dokladov predkladaných v českom jazyku.