Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie služieb v oblasti verejného obstarávania VšZP


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
87 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79418000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. December 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Január 2015
Dátum otvárania ponúk:
15. Január 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční dňa 16. 01. 2015 o 10.00 hod. na adrese Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s., Ondavská 3, 850 05 Bratislava, pričom na tomto otváraní ponúk budú otvorené ponuky a časti ponúk označených ako Ostatné. Otváranie bude neverejné. Otváranie časti ponúk, označených ako "Kritériá" sa uskutoční v súlade s § 41 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní častí ponúk, označených ako "Kritériá" všetkým uchádzačom, ktorí predložia ponuku v lehote na predkladanie ponúk, a ktorých ponuka nebola vylúčená.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie služieb v oblasti verejného obstarávania VšZP; vykonávanie úkonov realizovaných v procese verejného obstarávania v súlade s ustanoveniami zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov pre konkrétny predmet zákazky, a to na základe požiadavky verejného obstarávateľa (ako objednávateľa) vystavenej v súlade so zmluvou, a tiež poskytovanie konzultačných služieb pre oblasť verejného obstarávania na základe požiadavky verejného obstarávateľa (objednávateľa).

Doplňujúce informácie

1. Podľa § 32 ods. 11 zákona o verejnom obstarávaní splnenie podmienok účasti možno preukázať čestným vyhlásením uchádzača, pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač podľa § 44 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní v čase a spôsobom, určeným verejným obstarávateľom. 2. Lehota viazanosti ponúk - do 29. 05. 2015 3. Podmienky zmluvy: Úspešný uchádzač je povinný počas trvania zmluvy mať uzavretú poistnú zmluvu minimálne vo výške 250.000,00 Eur pre prípad zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone činnosti. Kópiu poistnej zmluvy je úspešný uchádzač povinný predložiť objednávateľovi najneskôr ku dňu podpisu zmluvy.