Vyhlásené obstarávanie

Pojazdný RTG prístroj s C ramenom - 1 ks


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzitná nemocnica Martin
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
68 400,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33111000-1
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. December 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Január 2015
Dátum otvárania ponúk:
22. Január 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Univerzitná nemocnica Martin, Ubytovacie zariadenie UNM, Jesenského č. 25, 036 59 Martin, Slovenská republika, prízemie - zasadačka, miestnosť č.002.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka 1 ks pojazdného RTG prístroja s C ramenom do miesta určenia, inštalácia predmetu zákazky a uvedenie do prevádzky, bezplatné zaškolenie personálu do obsluhy zariadenia pre potreby Ortopedickej kliniky UNM.

Doplňujúce informácie

I. Podmienkou poskytnutia súťažných podkladov je doručenie písomnej žiadosti o účasť (poštou, faxom, e-mailom, osobne). II. V prípade, ak ponuky presiahnu predpokladanú hodnotu zákazky, vyhradzuje si verejný obstarávateľ právo označiť ponuky za neprijateľné a v prípade, ak ani jedna z ponúk nebude prijateľná, vyhradzuje si právo zrušiť súťaž v zmysle zákona o verejnom obstarávaní. III. Úspešnému uchádzačovi verejný obstarávateľ oznámi výsledok vyhodnotenia ponúk vrátane poradia uchádzačov a skutočnosť, že jeho ponuku prijíma. Úspešný uchádzač bude vyzvaný na predloženie zmluvy s prílohami v štyroch vyhotoveniach. Zmluva s prílohami musí byť podpísaná štatutárnym orgánom uchádzača alebo zástupcom uchádzača oprávneného konať v mene uchádzača v záväzkových vzťahoch. Úspešný uchádzač zároveň so zmluvou, najneskôr však do 10 dní odo dňa prevzatia oznámenia o výsledku vyhodnotenia ponúk, predloží verejnému obstarávateľovi: -osvedčenie - certifikát o odbornom vyškolení servisného technika na ponúkané zariadenia (pojazdný RTG prístroj s C ramenom), ktorý bude vykonávať inštaláciu a záručný servis vydaný výrobcom, resp. oprávneným zástupcom ponúkaného zariadenia. Ak je doklad vystavený v zahraničí, je potrebný aj jeho úradný preklad do štátneho jazyka (originál alebo úradne overená kópia); -osvedčenie resp. oprávnenie - Povolenie Úradu verejného zdravotníctva SR na dovoz, distribúciu, predaj a na vykonávanie údržby a opráv zdrojov ionizujúceho žiarenia v zmysle ustanovení zák. č. 578/2003 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 272/1994 Z.z. o ochrane zdravia ľudí (originál alebo úradne overená kópia). V prípade , že úspešný uchádzač požadované doklady nepredloží, verejný obstarávateľ to bude považovať za neposkytnutie riadnej súčinnosti a bude postupovať podľa súťažných podkladov tejto podlimitnej zákazky a v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní.