Vyhlásené obstarávanie

Vybavenie kuchyne kuchynským zariadením


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ing. Eduard Dunčič - ORAVA TOUR
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
60 874,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39221000-7
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. December 2014
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Január 2015
Dátum otvárania ponúk:
19. Január 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk podľa § 41zákona o VO neverejné, údaje podľa § 41 ods. 3 zákona o VO komisia nezverejňuje a zápisnica podľa § 41 ods. 5 zákona o VO sa neodosiela.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Najnižšia cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Dodanie tovarov kuchynské zariadenia do kuchyne hotela Ranč u EDYHO. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v časti B.1 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1.Súťažné podklady budú zverejnené na profile zriadenom na úložisku Úradu pre verejné obstarávanie (https://www.uvo.gov.sk/sprava_profilov/-/psprava/zakazky/16534). 2.Predmetné obstarávanie sa vykonáva elektronicky v systéme elektronického verejného obstarávania EVOSERVIS. 3.Každý záujemca/uchádzač, ktorý nie je registrovaný v systéme EVOSERVIS sa zaregistruje do systému na adrese www.evoservis.sk/jktina/ prípadne na www.evoservis.sk. 4.Po zaregistrovaní mu bude na jeho zadaný e-mail zaslaný prístupový kód (meno a heslo) pre ďalšiu komunikáciu so systémom EVOSERVIS. 5.Registrovaný uchádzač v systéme EVOSERVIS sa neregistruje. Na prihlásenie do systému používa prístupové kódy, ktoré mu boli doručené. 6.Uchádzač bude svoju ponuku predkladať elektronicky. Uchádzač vyplní časť označenú ako "Kritériá" a časť označenú ako "Ostatné" podľa bodu 14 súťažných podkladov. 7.Elektronicky predkladaná ponuka sa bude podpisovať elektronickým podpisom/certifikátom. Bližšie informácie o elektronickom podpise sú uvedené v súťažných podkladoch. 8.V prípade otázok, resp. žiadosti o vysvetlenie bude záujemca/uchádzač komunikovať s verejným obstarávateľom priamo v systéme EVOSERVIS cez komunikačné rozhranie v zmysle časti II súťažných podkladov.