Vyhlásené obstarávanie

Humanizácia obytného súboru Zátvor – dvor č.2 a dvor č.3


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
313 970,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45236210-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
16. Máj 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
6. Jún 2016
Dátum otvárania ponúk:
6. Jún 2016
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2016
Miesto otvárania ponúk:
na Hlavnej ulici v Trnave č. 1, Radnici, v zasadačke zástupcu primátora.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie obálok s ponukami, časti Ostatné a následne časti Kritériá je neverejné, nakoľko bude použitá elektronická aukcia
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 4

Opis obstarávania

Predmet zmluvy zahŕňa nasledujúce stavebné objekty: Dvor č. 2 -SO 01 KOMUNIKÁCIE -SO 02 ARCHITEKTÚRA -SO 03 SADOVÉ ÚPRAVY -SO 04 VEREJNÉ OSVETLENIE Dvor č. 3 -SO 01 KOMUNIKÁCIE -SO 02 ARCHITEKTÚRA -SO 03 SADOVÉ ÚPRAVY Súčasťou sú geodetické práce a iné súvisiace práce. Bližší popis je uvedený v súťažných podkladoch.. Dvor č. 2 Návrh pozostáva z vytvorenia novej komunikácie, rekonštrukcii existujúcich betónových plôch pre športové aktivity, vytvorenia plôch k herným prvkom. Použité sú rôzne druhy povrchovej úpravy spevnených plôch. Použitý je asfalt, mlatový povrch, gumenný povrch liaty, alebo lepená gumená kocka pri športových plochách. Pri dopadových plochách herných prvkov je použitý drobný kameň, okrúhliaky. Bude vytvorená Športová zóna, zóna pre hru starších detí od veku 6 rokov a Oddychová zóna. Realizovať sa bude výsadba 30 listnatých stromov a 1140 kríkov, trvalkový záhon so zmiešanou výsadbou. Projekt rieši doplnenie jedného svietidla verejného osvetlenia. Dvor č. 3 V návrhu sú zahrnuté spevnené plochy pre hru detí a pod piknikové stoly a dopadové plochy detských herných prvkov. Návrh pozostáva z vytvorenia ihriska pre najmenšie deti. Povrch celého ihriska je vytvorený na štrkovom lôžku pomocou liatej gumy v rôznych farbách. Na ploche sa nachádzajú aj vyvýšeniny, kde je umiestnená šmykľavka, tunel. V priehlbine je umiestnené pieskovisko. Súčasťou návrhu je vytvorenie spevnenej plochy pod piknikové stoly pomocou betónovej dlažby ukladanej do štrkového lôžka. Vytvorené budú 3 zóny. V návrhu je vytvorená zóna pre hru malých detí, ktorú tvorí oplotené detské ihrisko s povrchom z liatej gumy a hernými prvkami pre menšie deti, s pieskoviskom a mobiliárom. Zóna pre hru starších detí je umiestnená na druhej strane chodníka, kde sa nachádza umelý kopec. V jeho blízkosti sa nachádzajú prvky pre hru starších detí ako pavučia sieť na lozenie a šmykľavka vo svahu s drevenou rampou ako výlezom. V oblasti je navrhnutá pikniková zóna s posedením. Celkovo navrhujeme na danom území výsadbu 19 listnatých stromov a 90 kríkov. Výsadbu kríkov navrhujeme vo forme strihaného živého plota okolo detského ihriska so výšky oplotenia z pletiva. Podrobnejší popis je uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Žiadosť o účasť, respektíve žiadosť o súťažné podklady si záujemca vyžiada zaslaním písomnej žiadosti poštou na adresu Mestský úrad v Trnave, Trhova č. 3, 917 71 Trnava, emailom alebo osobne na podateľňu Mestského úradu v Trnave. Súťažné podklady budú zverejnené na stránke www.uvo.gov.sk. Podklady budú poskytnuté osobne kontaktnou osobou alebo budú zaslané poštovou zásielkou. V prípade osobného prevzatia si uchádzač súťažné podklady prevezme v pracovných dňoch v čase 08.30 hod. - 11.30 hod. a 12.30 hod. - 15.30 hod., v piatok vždy do 14.00 hod. po vopred telefonicky dohodnutom termíne s kontaktnou osobou (uvedenej v bode I. 1).Písomná žiadosť musí obsahovať: názov zákazky, obchodné meno záujemcu, adresu sídla/miesta podnikania, IČO, kontaktnú osobu (meno, mailový a telefonický kontakt).