Vyhlásené obstarávanie

Nákup techniky pre kompostovisko – Obec Veľké Turovce


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Veľké Turovce
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
28 418,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
16700000-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Jún 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Júl 2016
Dátum otvárania ponúk:
4. Júl 2016
Ponuka musí platiť do:
28. Február 2017
Miesto otvárania ponúk:
MP Profit PB, s.r.o., Podzámska 34/A, 940 02 Nové Zámky
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk časť "Ostatné" je neverejné. Otváranie ponúk časť "Kritériá" je v súlade s §54 zákona o verejnom obstarávaní neverejné. Otváranie častí ponúk označených ako "Kritériá" sa vykoná len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je obstaranie techniky na manipuláciu s BRKO pre kompostovisko v obci Veľké Turovce pre projekt financovaný prostredníctvom nenávratného finančného príspevku z prostriedkov Európskej únie - Operačného programu Kvalita životného prostredia, Prioritná os: 1, Investičná priorita 1.1, Špecifický cieľ: 1.1.1 Zvýšenie miery zhodnocovania odpadov so zameraním na ich prípravu na opätovné použitie a recykláciu a podpora predchádzania vzniku odpadov., výzvy s kódom OPKZP-PO1-SC111-2016-11. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile.. Predmetom zákazky je obstaranie techniky na manipuláciu s BRKO pre kompostovisko v obci Veľké Turovce: - malotraktor - 1 ks - traktorový príves - 1 ks - čelný nakladač - 1 ks - drtič BRO - 1 ks Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ poskytuje neobmedzený, úplný, priamy a bezplatný prístup k súťažným podkladom prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa: http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/4360. Záujemca si môže súťažné podklady vyžiadať písomne poštou, kuriérom alebo osobne na kontaktnej adrese: MP Profit PB, s.r.o., Podzámska 34/A, 940 02 Nové Zámky. Na žiadosti o súťažné podklady zaslané emailom verejný obstarávateľ nebude reagovať. Odporúčame záujemcom, ktorí si stiahnu súťažné podklady z profilu, aby poslali na emailovú adresu: vladimir.lipovsky@mpprofit.sk žiadosť o registráciu záujemcu vo VO. 2. Verejný obstarávateľ neposkytne na predmet zmluvy preddavok. Víťazný uchádzač je oprávnený dodávať tovar aj v čiastočných dodávkach, pričom každá čiastočná dodávka musí byť realizovaná najneskôr do: 60 dní od prevzatia objednávky od kupujúceho. 3. Zmluva nadobúda platnosť dňom podpísania oboma zmluvnými stranami. Zmluva nadobudne účinnosť po splnení odkladacej podmienky účinnosti zmluvy, ktorou bude schválenie zákazky v rámci kontroly príslušného verejného obstarávania Riadiacim orgánom, t.j. doručenie správy z kontroly príslušného verejného obstarávania kupujúcemu. Kupujúci má právo odstúpiť od zmluvy bez udania iného dôvodu v nadväznosti na doručenie správy z kontroly príslušného verejného obstarávania, ktorou Riadiaci orgán neschváli predmetné verejné obstarávanie. 4. V rámci verejného obstarávania sa aplikujú aspekty zeleného verejného obstarávania v rámci zákazky spolufinancovanej zo zdrojov OP KŽP. Konkrétne v časti Súťažných podkladov B.1. Opis predmetu zákazky resp. v prílohe č. 1 súťažných podkladov: Návrh zmluvy s prílohou zmluvy č. 1: Technické riešenie predmetu zákazky. 5. Ďalšie podmienky a požiadavky týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch.