Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia a nadstavba ZŠ Jeséniova – Bratislava


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská časť Bratislava - Nové Mesto
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
142 716,11
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214200-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. Júl 2016
Lehota na predkladanie ponúk:
22. August 2016
Dátum otvárania ponúk:
22. August 2016
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Termín a miesto otvárania ponúk s označením " Kritériá " oznámi verejný obstarávateľ všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk s označením " Kritériá " sa môžu zúčastniť oprávnení uchádzači, ktorí predložili ponuky. Na otváraní obálok s ponukami môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 100

Opis obstarávania

Predmetom projektu je nadstavba jestvujúceho objektu, za účelom zvýšenie kapacity učební a prijatých žiakov a rieši aj rekonštrukciu jestvujúcich priestorov a inžinierskych sieti dotknutých samotnou nadstavbou. Nadstavba je navrhnutá na jestvujúcom jednopodlažnom objekte nazývanom domček, ktorý sa nachádza, ako prvý objekt pri vstupe na pozemok školy a je s ňou funkčne prepojený na prízemí. Domček má v súčasnosti nevyužívané podkrovie, ktoré sa odstráni a na jeho mieste sa postaví druhé nadzemné podlažie, v ktorom budú dve nové učebne, sociálne zariadenia a kabinet. Toto nové podlažie bude prístupné cez chodbu z hlavného objektu školy na 2np. Budova školy sa nachádza na parcele číslo č. 6749/1 v k.ú. Vinohrady. Vyvolanou investíciou je prekládka vzdušného vedenia elektrickej prípojky pre školu. Vonkajšie nosné prvky hornej stavby sú na báze CLT panelov. Úžitková plocha nadstavby SO-01 je 139,20 m2. Presná špecifikácia diela je uvedená v projektovej dokumentácii ktorá je v elektronickej podobe na CD a tvorí prílohu súťažných podkladov.. Predmetom projektu je nadstavba jestvujúceho objektu, za účelom zvýšenie kapacity učební a prijatých žiakov a rieši aj rekonštrukciu jestvujúcich priestorov a inžinierskych sieti dotknutých samotnou nadstavbou. Nadstavba je navrhnutá na jestvujúcom jednopodlažnom objekte nazývanom domček, ktorý sa nachádza, ako prvý objekt pri vstupe na pozemok školy a je s ňou funkčne prepojený na prízemí. Domček má v súčasnosti nevyužívané podkrovie, ktoré sa odstráni a na jeho mieste sa postaví druhé nadzemné podlažie, v ktorom budú dve nové učebne, sociálne zariadenia a kabinet. Toto nové podlažie bude prístupné cez chodbu z hlavného objektu školy na 2np. Budova školy sa nachádza na parcele číslo č. 6749/1 v k.ú. Vinohrady. Vyvolanou investíciou je prekládka vzdušného vedenia elektrickej prípojky pre školu. Vonkajšie nosné prvky hornej stavby sú na báze CLT panelov. Úžitková plocha nadstavby SO-01 je 139,20 m2. Presná špecifikácia diela je uvedená v projektovej dokumentácii ktorá je v elektronickej podobe na CD a tvorí prílohu súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.