Vyhlásené obstarávanie

„Cesta II/588 – Križovatka I/75 – obec Farná“


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Nitriansky samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 305 785,96
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233140-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
18. Máj 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Jún 2022
Dátum otvárania ponúk:
16. Jún 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Osoba, ktorá sa zúčastní "ONLINE" otvárania za uchádzača musí byť oprávnená konať za uchádzača. Uchádzačom bude bezprostredne pred otváraním prostredníctvom IS Active Procurement zaslaný link, ktorým sa im umožní zdieľanie obrazovky pri otváraní ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 6

Výsledky

„Cesta II/588 – Križovatka I/75 – obec Farná“

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zhotovenie stavby: Cesta II/588 Križovatka I/75 obec Farná Začiatok úseku je v km 31,400 (kilometrovníkové staničenie). Koniec úseku je v km 40,572 (kilometrovníkové staničenie) v križovaní cesty II/588 s cestou I/75. Úsek cesty sa nachádza na ceste II/588 v okrese Levice, v katastrálnych územiach Tekovské Lužany, Farná a Maláš. Modernizácia cesty II/588 rieši zlepšenie parametrov a stavebnotechnického stavu existujúcej cesty podľa priloženej projektovej dokumentácie. Bude to dosiahnuté najmä obnovou povrchu vozovky, vrátane zrezania krajníc a spätným zásypom krajníc odfrézovaným recyklátom na zabezpečenie lepšieho odtoku povrchovej vody do priekop a násypov, resp. zelených plôch, výmenou a doplnením zvislého značenia a novým vodorovným značením. Podrobný opis predmetu zákazky je popísaný v súťažných podkladoch, v projektovej dokumentácii pre realizáciu stavby (DSP/DRS) a vo výkaze výmer.. Predmetom zákazky je zhotovenie stavby: Cesta II/588 Križovatka I/75 obec Farná Začiatok úseku je v km 31,400 (kilometrovníkové staničenie). Koniec úseku je v km 40,572 (kilometrovníkové staničenie) v križovaní cesty II/588 s cestou I/75. Úsek cesty sa nachádza na ceste II/588 v okrese Levice, v katastrálnych územiach Tekovské Lužany, Farná a Maláš. Modernizácia cesty II/588 rieši zlepšenie parametrov a stavebnotechnického stavu existujúcej cesty podľa priloženej projektovej dokumentácie. Bude to dosiahnuté najmä obnovou povrchu vozovky, vrátane zrezania krajníc a spätným zásypom krajníc odfrézovaným recyklátom na zabezpečenie lepšieho odtoku povrchovej vody do priekop a násypov, resp. zelených plôch, výmenou a doplnením zvislého značenia a novým vodorovným značením. Podrobný opis predmetu zákazky je popísaný v súťažných podkladoch, v projektovej dokumentácii pre realizáciu stavby (DSP/DRS) a vo výkaze výmer.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude postupovať podľa § 66 ods. 7 písm. b) ZVO, nakoľko nepoužije aukciu, vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 2. Zábezpeka sa nevyžaduje. 3. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačom v zmysle § 20 ods. 2 ZVO sa bude uskutočňovať elektronicky prostredníctvom Informačného systému ActiveProcurement Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja (ďalej IS AP UNSK) na portáli https://cloud.e-obstaranie.sk/ Registrácia do portálu je základom a povinnosťou záujemcu/uchádzača pre možnosť využívania všetkých nástrojov a služieb, ktoré portál ponúka a využíva pri elektronickom predkladaní ponúk a elektronickej komunikácii medzi verejným obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom. Registrácia do portálu vyžaduje poskytnutie základných informácií o záujemcovi/uchádzačovi, jeho obchodných údajoch a kontaktných miestach a osobách. Používateľská príručka pre registráciu hospodárskych subjektov na portál IS AP UNSK - bude prístupná hospodárskym subjektom na portáli IS AP UNSK v záložke Pomoc: https://cloud.e-obstaranie.sk/ Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Súťažné podklady, ich zmena a doplnenie budú zverejnené aj v profile verejného obstarávateľa v príslušnej zákazke. 4. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy: d) žiadne z uvedených.