Vyhlásené obstarávanie

Letecké laserové skenovanie SR (2022 - 2026)


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Úrad geodézie, kartografie a katastra SR
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 666 667,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71354200-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
11. Apríl 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
5. Máj 2022
Dátum otvárania ponúk:
5. Máj 2022
Ponuka musí platiť do:
30. December 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ prostredníctvom na to určenej funkcionality systému ERANET umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku na predmet zákazky v lehote na predkladanie ponúk a určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

Letecké laserové skenovanie SR (2022 - 2026)

Letecké laserové skenovanie SR (2022 - 2026)

Letecké laserové skenovanie SR (2022 - 2026)

Letecké laserové skenovanie SR (2022 - 2026)

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zber údajov prostredníctvom leteckého laserového skenovania, spracovanie mračien bodov vrátane kontroly kvality mračien bodov a dodanie klasifikovaných mračien bodov.. Predmetom zákazky je zber údajov prostredníctvom leteckého laserového skenovania, spracovanie mračien bodov vrátane kontroly kvality mračien bodov a dodanie klasifikovaných mračien bodov.

Doplňujúce informácie

1.Verejná súťaž sa realizuje postupom podľa § 66 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní (tzv. reverzná verejná súťaž). 2.Zábezpeka ponuky sa vyžaduje; informácie k podmienkam a spôsobu zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 3.Verejný obstarávateľ v zákazke uplatňuje plne elektronickú komunikáciu prostredníctvom informačného systému ERANET a využitím všetkých jeho funkcionalít. Uchádzač predkladá ponuku elektronicky v systéme ERANET. 15.4Manuál pre uchádzača k zadávaniu elektronickej ponuky sa nachádza na prihlasovacej stránke do systému ERANET. Predkladanie ponúk je umožnené iba autentifikovaným uchádzačom. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v tomto verejnom obstarávaní elektronickou formou, ktorá zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, prostredníctvom systému systému ERANET. 4. Jednotný európsky dokument (JED) - v prípade, že sa uchádzač rozhodne nahradiť doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti JEDom, môže použiť formulár, ktorý tvorí samostatnú prílohu súťažných podkladov. Verejný obstarávateľ vyhlasuje, že obmedzuje informácie požadované na podmienky účasti na jednu otázku, s odpoveďou áno alebo nie (ALFA: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti). 5.Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača v súlade s ust. § 40 ods. 6, ods. 7 a/alebo ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní. 6.Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zelené verejné obstarávania, obstarávanie inovácií, aní obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.