Vyhlásené obstarávanie

Odevné súčasti pre stráž prírody


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Štátna ochrana prírody Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
86 304,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
18100000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
4. Apríl 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
6. Máj 2022
Dátum otvárania ponúk:
6. Máj 2022
Ponuka musí platiť do:
30. September 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Po otvorení ponúk IS EVO automaticky vytvorí zápisnicu z otvárania ponúk a odošle ju všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a odošle notifikácie s informáciou, že na zákazke boli otvorené ponuky a s linkou, na ktorej je prístupná daná zápisnica z otvárania ponúk, pričom notifikácia bude odoslaná do schránky správ na portáli ÚVO a na e-mail používateľa.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 4

Výsledky

Odevné súčasti pre stráž prírody

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup a dodanie odevov pre stráž prírody (tričko s krátkymi rukávmi, flisová bunda, čiapka so šiltom, flisová čiapka, polokošeľa). Podrobný opis predmetu zákazky a technická špecifikácia sú uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je nákup a dodanie odevov pre stráž prírody (tričko s krátkymi rukávmi, flisová bunda, čiapka so šiltom, flisová čiapka, polokošeľa). Podrobný opis predmetu zákazky a technická špecifikácia sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 2.Súťažné podklady a ostatná dokumentácia budú uverejnené v príslušnej zákazke v Profile verejného obstarávateľa podľa bodu I.3) tohto oznámenia, čím verejný obstarávateľ umožňuje bezplatný, neobmedzený a priamy prístup k súťažným podkladom. 3. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky použije podľa § 66 ods.7 druhá veta zákona o verejnom obstarávaní postup nadlimitnej tzv. super reverznej súťaže, t.j. vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 4. Komunikácia vo verejnom obstarávaní sa bude uskutočňovať elektronicky, prostredníctvom IS EVO ver. 18.0, s využitím všetkých jeho funkcionalít, ak nie je v týchto súťažných podkladoch výslovne uvedené inak. Komunikácia bude prebiehať v slovenskom jazyku. Ďalšie podrobnosti a informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 5. V prípade potreby objasniť informácie uvedené v tomto oznámení alebo v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať o ich vysvetlenie prostredníctvom IS EVO. Žiadosť o vysvetlenie nebude akceptovaná, ak bude doručená iným spôsobom. Verejný obstarávateľ odporúča požiadať o vysvetlenie dostatočne vopred. 6. Verejný obstarávateľ podľa ustanovenia § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 7. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené týmto oznámením a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní. 8. Nakoľko sa v tejto súťaži uskutoční on-line sprístupnenie ponúk, uchádzači sú povinní pred odoslaním ponuky cez IS EVO vyplniť aj Štruktúru ponuky (štruktúrovaný návrh na plnenie kritérií), kde tiež uvedú svoj návrh na plnenie kritérií. 9. K bodu II.2.7) Oznámenia - verejný obstarávateľ spresňuje, že dĺžka trvania zákazky v mesiacoch je stanovená v trvaní od nadobudnutia účinnosti zmluvy s úspešným uchádzačom, s termínom dodania najneskôr do 30.09.2022.