Vyhlásené obstarávanie

Nákup embryí holsteinskeho plemena II


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 994 300,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
03140000-4
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
10. Marec 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Apríl 2022
Dátum otvárania ponúk:
12. Apríl 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ponuky budú sprístupnené týmto uchádzačom po lehote na otváranie ponúk a po otvorení ponúk komisiou. Uchádzači budú môcť vstúpiť do on-line prostredia pre sprístupnenie na totožnom mieste, ako predložili svoju ponuku (v totožnej záložke). Všetky prístupy do on-line prostredia budú zaprotokolované a automaticky logované do protokolu systému JOSEPHINE.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

V intervale:
1. Jún 2022 až 31. December 2023

Výsledky

Nákup embryí holsteinskeho plemena II

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup embryí holsteinskeho plemena, s nenarušenou zónou pelucidou, prvotriednej kvality (grade A) s minimálnou hodnotou priemeru rodičov (ďalej len PA (parents average)) v total performance index (TPI) 2900 a zároveň NM$ (net merit) 938 bodov. Hodnoty PA nesmú byť staršie ako 6 mesiacov pred výplachom embryí, pričom dátum zmrazenia embryí nesmie byť starší ako 6 mesiacov pred účinnosťou zmluvy. Aby sme neohrozili biodiverzitu, maximálne 5% embryí môže mať rovnaký pôvod (rovnaká matka a otec). Celkový dopytovaný počet holsteinskych embryí je 1100 kusov.. Predmetom zákazky je nákup embryí holsteinskeho plemena, s nenarušenou zónou pelucidou, prvotriednej kvality (grade A) s minimálnou hodnotou priemeru rodičov (ďalej len PA (parents average)) v total performance index (TPI) 2900 a zároveň NM$ (net merit) 938 bodov. Hodnoty PA nesmú byť staršie ako 6 mesiacov pred výplachom embryí, pričom dátum zmrazenia embryí nesmie byť starší ako 6 mesiacov pred účinnosťou zmluvy. Aby sme neohrozili biodiverzitu, maximálne 5% embryí môže mať rovnaký pôvod (rovnaká matka a otec). Celkový dopytovaný počet holsteinskych embryí je 1100 kusov.

Doplňujúce informácie

1. Toto verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií, ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 2. Verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému JOSEPHINE /ďalej len JOSEPHINE/, ktorý je dostupný na adrese https://josephine.proebiz.com. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ zverejňuje Súťažné podklady a doplňujúce dokumenty na portáli JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com). V profile verejného obstarávateľa bude zverejnený link na prístup k dokumentom na portáli JOSEPHINE. 3. Verejný obstarávateľ bude akceptovať aj predloženie faktúry majúcej náležitosti elektronickej fakturácie v súlade s podmienkami zákona č. 215/2019 Z. z. o zaručenej elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme a o doplnení niektorých zákonov. 4. V procese vyhodnocovania ponúk verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk v súlade s § 66 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní (tzv. superreverz).