Vyhlásené obstarávanie

Zdravotnícke vybavenie


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Všeobecná nemocnica s poliklinikou, n.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
89 616,66
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33100000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
26. Január 2022
Lehota na predkladanie ponúk:
8. Február 2022
Dátum otvárania ponúk:
8. Február 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
on-line sprístupnenie ponúk v IS EVO. IS EVO automaticky vytvorí zápisnicu z otvárania ponúk a odošle notifikáciu s linkou na sprístupnenie zápisnice všetkým uchádzačom, ktorí predložili v lehote ponuku.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač(fyzická osoba) alebo štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu (právnická osoba) sa preukáže preukazom totožnosti a kópiou dokladu uchádzača o oprávnení podnikať, poverený zástupca uchádzača aj splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Zdravotnícke vybavenie

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie zdravotníckych prístrojov. Zákazka sa delí na 2 časti: Časť 1: Kardiologický USG prístroj - 1 ks Časť 2: Kombinovaná stolová nepriama digitalizácia pre skiagrafický RTG prístroj s ortopedickými funkciami Podrobný opis a technická špecifikácia predmetu zákazky je súčasťou Súťažných podkladov - časť B.2 Opis predmetu zákazky. Predmet zákazky je rozdelený do dvoch samostatných častí, pričom uchádzač môže ponuku predložiť na jednu alebo obidve časti predmetu zákazky.. Kardiologický USG prístroj pre potreby centrálneho príjmu a rádiodiagnostiky - 1 ks. Súčasťou ceny predmetu zákazky je aj doprava a vykládka do miesta odovzdania, montáž vybavenia, zaškolenie obsluhy, dodanie manuálov a príslušnej dokumentácie, certifikáty a návody v slovenskom/českom jazkyu, prípadne clo. Podrobný opis a technická špecifikácia predmetu zákazky je súčasťou Súťažných podkladov - časť B.2 Opis predmetu zákazky.Kombinovaná stolová nepriama digitalizácia pre skiagrafický RTG prístroj s ortopedickými funkciami - 1 ks. Súčasťou ceny predmetu zákazky je aj doprava a vykládka do miesta odovzdania, montáž vybavenia, zaškolenie obsluhy, dodanie manuálov a príslušnej dokumentácie, certifikáty a návody v slovenskom/českom jazkyu, prípadne clo. Podrobný opis a technická špecifikácia predmetu zákazky je súčasťou Súťažných podkladov - časť B.2 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1. Zadávanie tejto podlimitnej zákazky sa realizuje systémom Elektronického verejného obstarávania, verzia 18.0 (ďalej len "EVO") prevádzkovaného Úradom pre verejné obstarávanie. Podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v Súťažných podkladoch. 2. Podrobnosti o systéme EVO vrátane technickej špecifikácie a podmienok registrácie, príručiek pre prácu so systémom EVO ako aj spôsobu komunikácie je uvedené na adrese: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html 3. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 4. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ponuku úspešného uchádzača, ak cena prekročí predpokladanú hodnotu zákazky uvedenú v tejto Výzve. 5. Verejný obstarávateľ neaplikuje zelené VO, obstarávanie inovácií ani sociálny aspekt. 6. V súlade s § 56 ods. 15 ZVO verejný obstarávateľ môže určiť podľa svojho uváženia, že lehota na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovená v § 56 ods. 8, 10 a 14, je dlhšia ako 10 pracovných dní. 7. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.