Vyhlásené obstarávanie

Potraviny


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Kancelária Národnej rady Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
189 200,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
15000000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
23. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Január 2022
Dátum otvárania ponúk:
27. Január 2022
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ neumožňuje osobnú účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Otváranie ponúk zabezpečené výlučne prostredníctvom využitia funkcionality On-line sprístupnenie ponúk uchádzačom, ktorú umožňuje a poskytuje IS EVO.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Výsledky

Potraviny

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie potravín pre potreby oddelenia stravovacích služieb, ktoré zabezpečuje služby v stravovacom zariadení Kancelárie Národnej rady Slovenskej republiky a to najmä výrobu/prípravu studených a teplých jedál, ich výdaj, bufetové služby a služby občerstvenia.. Predmetom zákazky je dodanie potravín pre potreby oddelenia stravovacích služieb, ktoré zabezpečuje služby v stravovacom zariadení Kancelárie Národnej rady Slovenskej republiky a to najmä výrobu/prípravu studených a teplých jedál, ich výdaj, bufetové služby a služby občerstvenia.Predmetom zákazky je dodanie potravín pre potreby oddelenia stravovacích služieb, ktoré zabezpečuje služby v stravovacom zariadení Kancelárie Národnej rady Slovenskej republiky a to najmä výrobu/prípravu studených a teplých jedál, ich výdaj, bufetové služby a služby občerstvenia.Predmetom zákazky je dodanie potravín pre potreby oddelenia stravovacích služieb, ktoré zabezpečuje služby v stravovacom zariadení Kancelárie Národnej rady Slovenskej republiky a to najmä výrobu/prípravu studených a teplých jedál, ich výdaj, bufetové služby a služby občerstvenia.Predmetom zákazky je dodanie potravín pre potreby oddelenia stravovacích služieb, ktoré zabezpečuje služby v stravovacom zariadení Kancelárie Národnej rady Slovenskej republiky a to najmä výrobu/prípravu studených a teplých jedál, ich výdaj, bufetové služby a služby občerstvenia.Predmetom zákazky je dodanie potravín pre potreby oddelenia stravovacích služieb, ktoré zabezpečuje služby v stravovacom zariadení Kancelárie Národnej rady Slovenskej republiky a to najmä výrobu/prípravu studených a teplých jedál, ich výdaj, bufetové služby a služby občerstvenia.Predmetom zákazky je dodanie potravín pre potreby oddelenia stravovacích služieb, ktoré zabezpečuje služby v stravovacom zariadení Kancelárie Národnej rady Slovenskej republiky a to najmä výrobu/prípravu studených a teplých jedál, ich výdaj, bufetové služby a služby občerstvenia.Predmetom zákazky je dodanie potravín pre potreby oddelenia stravovacích služieb, ktoré zabezpečuje služby v stravovacom zariadení Kancelárie Národnej rady Slovenskej republiky a to najmä výrobu/prípravu studených a teplých jedál, ich výdaj, bufetové služby a služby občerstvenia.Predmetom zákazky je dodanie potravín pre potreby oddelenia stravovacích služieb, ktoré zabezpečuje služby v stravovacom zariadení Kancelárie Národnej rady Slovenskej republiky a to najmä výrobu/prípravu studených a teplých jedál, ich výdaj, bufetové služby a služby občerstvenia.

Doplňujúce informácie

Každá časť predmetu zákazky je predmetom samostatného vyhodnotenia a na každú časť predmetu zákazky bude uzatvorená samostatná rámcová dohoda. Uchádzač môže predložiť ponuku na ktorúkoľvek časť zákazky samostatne, alebo môže predložiť ponuku na viac častí súčasne, alebo predložiť ponuku na všetky časti zákazky. Verejný obstarávateľ pri predmetnej zákazke uplatňuje sociálny aspekt a to podporu malých a stredných podnikov rozdelením zákazky na vyššie uvedené časti. Komunikácia sa uskutočňuje elektronickou podobou prostredníctvom systému EVO. Uchádzač predloží ponuku elektronicky prostredníctvom systému EVO. Plynutie zákonných lehôt v elektronickej komunikácii je odo dňa odoslania/doručenia správy (doručenie nastáva v okamihu odoslania).Odkaz na profil verejného obstarávateľa zriadený na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie - https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/233. Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v ponuke uviedol podiel zákazky, ktorý má v úmysle zadať subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok v súlade s ustanovením § 41 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní. Uchádzač je povinný predložiť v ponuke vyhlásenie o podiele zákazky, ktorú má v úmysle zadať subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok. Ak uchádzač nemá v úmysle využiť subdodávateľov podľa predchádzajúcej vety, predloží v ponuke vyhlásenie o tejto skutočnosti, Uchádzač je povinný preukázať splnenie požiadaviek verejného obstarávateľa na predmet zákazky, t. j. preukázať splnenie požadovanej technickej špecifikácie/vlastností tovaru, ktoré verejný obstarávateľ určil. Technické špecifikácie/vlastnosti tovaru uviedol verejný obstarávateľ priamo v pokladoch pre ocenenie v súbore excel s názvom Potraviny podklad pre ocenenie. Technické špecifikácie/vlastnosti odkazujú na vlastnosti tovaru, akosť, balenie, spotrebu tovaru a podobne. Za účelom preukázania splnenia požiadaviek verejného obstarávateľa na predmet zákazky je uchádzač povinný vo svojej ponuke predložiť elektronicky prostredníctvom IS EVO Prílohu č. 6 Ponúkaná špecifikácia tovaru. Predmetná príloha je povinnou obsahovou náležitosťou ponuky uchádzača, v ktorej uchádzač uvedie názov výrobku a názov výrobcu/dodávateľa z dôvodu posúdenia, či ponúkaný tovar spĺňa/nespĺňa požadované technické špecifikácie/vlastnosti. Verejný obstarávateľ v súlade s ustanovením § 66 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk, tzv. superreverz a to u uchádzača, ktorý sa umiestni na prvom mieste v poradí po úvodnom vyhodnotení ponúk.