Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia bazéna Centra univerzitného športu SPU v Nitre


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 162 424,31
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212212-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
10. Január 2022
Dátum otvárania ponúk:
10. Január 2022
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Trieda A. Hlinku 2, 949 76 Nitra, zasadačka na 1. poschodí budovy Rektorátu.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude prebiehať dištančným spôsobom bez osobnej účasti uchádzačov v súlade so Súťažnými podkladmi.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia bazéna Centra univerzitného športu SPU v Nitre

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce, spočívajúce v odstránení havarijného stavu bazéna, výmena nehospodárnych a nefunkčných častí technológií a nový antikorový plavecký bazén s rozmermi 25,02 x 12 x 1,35 - 1,8 m. Objekt Centrum univerzitného športu SPU (CUŠ) slúži na športové aktivity študentov SPU. Riešený bazén sa nachádza v priestoroch CUŠ v bloku D študentského domova Mladosť SPU v Nitre, ktorý sa nachádza v katastrálnom území Nitra, na parcele číslo 1885. Ide o priestory plavárne a k nej prislúchajúcich technických miestností v suteréne a na prízemí. Existujúci bazén bude nahradený novou vodotesnou konštrukciou nerezového bazéna s rozmermi 25,03 x 12 m, hĺbka bazéna bude 1,35 až 1,8 m, so šiestimi plaveckými dráhami. Je navrhovaná nová železobetónová stropná konštrukcia technologickej chodby okolo bazéna. Nová úroveň podlahy v bazénovej hale bude o 100 mm vyššie oproti pôvodnej, z dôvodu novej konštrukcie podlahy s podlahovým vykurovaním a odvodnenia podlahy okolo bazéna. Na prízemí je navrhovaná nová strojovňa vzduchotechniky a sklad chémie, ktorý je priamo prístupný z exteriéru. V suteréne je navrhovaná nová miestnosť pre bazénovú technológiu spojením dvoch miestností. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v SP:. Predmetom zákazky sú stavebné práce, spočívajúce v odstránení havarijného stavu bazéna, výmena nehospodárnych a nefunkčných častí technológií a nový antikorový plavecký bazén s rozmermi 25,02 x 12 x 1,35 - 1,8 m. Objekt Centrum univerzitného športu SPU (CUŠ) slúži na športové aktivity študentov SPU. Riešený bazén sa nachádza v priestoroch CUŠ v bloku D študentského domova Mladosť SPU v Nitre, ktorý sa nachádza v katastrálnom území Nitra, na parcele číslo 1885. Ide o priestory plavárne a k nej prislúchajúcich technických miestností v suteréne a na prízemí. Existujúci bazén bude nahradený novou vodotesnou konštrukciou nerezového bazéna s rozmermi 25,03 x 12 m, hĺbka bazéna bude 1,35 až 1,8 m, so šiestimi plaveckými dráhami. Je navrhovaná nová železobetónová stropná konštrukcia technologickej chodby okolo bazéna. Nová úroveň podlahy v bazénovej hale bude o 100 mm vyššie oproti pôvodnej, z dôvodu novej konštrukcie podlahy s podlahovým vykurovaním a odvodnenia podlahy okolo bazéna. Na prízemí je navrhovaná nová strojovňa vzduchotechniky a sklad chémie, ktorý je priamo prístupný z exteriéru. V suteréne je navrhovaná nová miestnosť pre bazénovú technológiu spojením dvoch miestností. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v SP:

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému ELENA, tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania, okrem podaní a dokumentov súvisiace s uplatnením námietok podľa § 170. 2. Verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k všetkým poskytnutým dokumentom / informáciám počas lehoty na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ bude všetky dokumenty uverejňovať ako elektronické dokumenty v príslušnej časti zákazky v systéme ELENA. na portáli www.e-lena.sk. 3. Záujemcovia si môžu súťažné podklady vyžiadať kliknutím na odkaz "mám záujem" pri tejto zákazke zverejnenej na portáli www.e-lena.sk. 4. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou uchádzača/záujemcu v tomto verejnom obstarávaní a s prípravou a predkladaním ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 5. Ponuka musí byt vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní a vložená do systému ELENA umiestnenom na webovej adrese https://www.e-lena.sk/ 6. Upozornenie pre uchádzačov: Otváranie ponúk bude realizované výhradne v online prostredí systému ELENA. Otváranie ponúk je možné sledovať v reálnom čase na portáli www.e-lena.sk pre uchádzačov, ktorí predložia ponuku. Systém zverejni obchodne názvy uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritérií len tým uchádzačom, ktorí predložili ponuku. Na uvedenú skutočnosť verejný obstarávateľ upozorňuje aj v súvislosti s opatreniami ohľadne situácie COVID-19. 7. Vyžaduje sa zloženie zábezpeky vo výške 30 000,00 € (slovom tridsaťtisíc Eur) 8. Elektronická aukcia nebude použitá. 9. Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti: Verejný obstarávateľ nerozdelil zákazku na časti nakoľko prípadné rozdelenie na časti alebo vyhlásenie viacerých verejných obstarávaní by neznamenalo rozšírenie potenciálneho relevantného trhu a najmä s ohľadom na miestne, vecné, funkčné aj časové väzby, charakter predmetu zákazky, by bolo rozdelenie predmetu zákazky nelogické, neúčelné, nehospodárne. 10. Vyhodnotenie ponúk sa uskutoční v súlade s §112 ods. 6 ZVO (superreverz).