Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia cesty II/590 Šaštín Stráže - Petrova Ves, km 39,331 - 42,631


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
740 828,23
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233140-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
15. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Január 2022
Dátum otvárania ponúk:
12. Január 2022
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
"online" sprístupnenie elektronických ponúk využitím funkcionality systému EVO, v ktorom sa realizuje predmetné verejné obstarávanie.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ využije pri otváraní ponúk funkcionalitu systému EVO, ktorá umožňuje online sprístupnenie ponúk, t. j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým členom komisie a uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia cesty II/590 Šaštín Stráže - Petrova Ves, km 39,331 - 42,631

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác s názvom: "Rekonštrukcia cesty II/590 Šaštín Stráže - Petrova Ves, km 39,331 - 42,631" a taktiež vyhotovenie projektovej dokumentácie skutočného zrealizovania stavby a porealizačné geodetické zameranie oprávnenou osobou v digitálnej aj papierovej forme. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené vo Zväzku 2 súťažných podkladov a v projektovej dokumentácií, ktorá tvorí samostatnú prílohu a je neoddeliteľnou súčasťou súťažných podkladov.. Predmetom zákazky sú stavebné práce s názvom " Rekonštrukcia cesty II/590 Šaštín Stráže - Petrova Ves, km 39,331 - 42,631" a taktiež vyhotovenie projektovej dokumentácie skutočného zrealizovania stavby a porealizačné geodetické zameranie oprávnenou osobou v digitálnej aj papierovej forme. Verejný obstarávateľ v súlade s § 38 ods. 4 zákona o verejnom obstarávaní (ďalej len "ZVO") požaduje, aby realizáciu pokládky živičných vrstiev, t. j. kompletnú realizáciu všetkých asfaltových vrstiev, vykonal priamo uchádzač a teda uvedené činnosti nesmie zadať subdodávateľom, resp. iným osobám podľa § 34 ods.3 ZVO. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený vo Zväzku 2 súťažných podkladov a v projektovej dokumentácií, ktorá tvorí samostatnú prílohu a je neoddeliteľnou súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.) Komunikácia a výmena informácií v procese verejného obstarávania medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje elektronicky prostredníctvom systému EVO ver. 18.0 Úradu pre verejné obstarávanie s využitím jeho funkcionalít. Systém EVO je dostupný na adrese : https://www.uvo.gov.sk/portal-systemuevo-5f5.html . 2.) V prípade nejasností alebo potreby objasnenia podmienok uvedených v súťažných podkladoch, vo výzve na predkladanie ponúk, alebo inej sprievodnej dokumentácii k súťažným podkladom, poskytnutej verejným obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk, môže záujemca písomne požiadať o ich vysvetlenie priamo cez systém EVO. Verejný obstarávateľ poskytne vysvetlenie údajov uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo inej sprievodnej dokumentácii k súťažným podkladom všetkým záujemcom prostredníctvom systému EVO v súlade s § 113 ods. 7 ZVO za predpokladu, že o vysvetlenie sa požiada dostatočne vopred. 3.) Verejný obstarávateľ uplatňuje v predmetnom obstarávaní podmienku podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO. 4.) Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku na uvedený predmet zákazky vo výške 14 800 EUR. Bližšie informácie sú uvedené v Článku III súťažných podkladov. 6.) Doba realizácie predmetu zákazky bude závisieť od navrhovanej lehoty v ponuke úspešného uchádzača, nie však viac ako 3 mesiace odo dňa protokolárneho prevzatia staveniska úspešným uchádzačom. 7.) Vysvetlenie k dĺžke trvania zákazky ( bod II.2.7 výzvy) : Verejný obstarávateľ predpokladá dĺžku trvania zákazky 6 mesiacov od predpokladaného termínu nadobudnutia účinnosti zmluvy (február 2022) až po ukončenie plnenia na základe zmluvy, ktorá bude výsledkom verejného obstarávania (júl 2022). Pri stanovení trvania zákazky sa počítalo s odovzdaním staveniska najneskôr v apríli 2022 a dĺžkou trvania stavebných prác max. 3 mesiace . 8.) Vzhľadom na podmienky plnenia zmluvy je predmetné verejné obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Verejný obstarávateľ požaduje od úspešného uchádzača v rámci uplatnenia sociálneho aspektu, ktorý je zameraný na podporu zamestnanosti, aby úspešný uchádzač počas doby plnenia predmetu zákazky zamestnal minimálne 1 znevýhodnenú osobu, ktorá spĺňa postavenie podľa § 2 ods. 5 zákona č. 112/2018 Z. z. o sociálnej ekonomike a sociálnych podnikoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov.