Vyhlásené obstarávanie

Verejná súťaž - Prenájom kancelárskych mobilných kontajnerov a poskytovanie súvisiacich plnení


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 505 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34221000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
7. December 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Január 2022
Dátum otvárania ponúk:
4. Január 2022
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality EKS na to určenej, umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a určeným spôsobom komunikácie. Podrobné pokyny pre uchádzačov sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 12

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je prenájom kancelárskych mobilných kontajnerov a poskytovanie služieb zabezpečenia elektrickej energie ku kancelárskym mobilným kontajnerom.. Predmetom zákazky je prenájom kancelárskych mobilných kontajnerov a poskytovanie služieb zabezpečenia elektrickej energie ku kancelárskym mobilným kontajnerom.

Doplňujúce informácie

1. Verejná súťaž sa realizuje postupom podľa § 66 ods. 7 druhá veta zákona (tzv. superreverzná verejná súťaž). 2. Verejné obstarávanie nie je zeleným verejným obstarávaním. 3. Verejné obstarávanie nie je obstarávaním inovácií. 4. Verejné obstarávanie nie je obstarávaním zameraným na sociálne aspekty. 5. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorý majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v predmetnom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž v súlade s § 40 ods. 6 písm. g) zákona.