Vyhlásené obstarávanie

Turnikety v budove na Šafárikovom námestí


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
105 306,95
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
35121000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. November 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
22. November 2021
Dátum otvárania ponúk:
22. November 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Univerzita Komenského v Bratislave, online otváranie ponúk prostredníctvom systému MS Teams. Viac v časti IV. súťažných podkladov - Otváranie a vyhodnotenie ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Turnikety v budove na Šafárikovom námestí

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie a implementácia technického zariadenia - turniketov a softvérového vybavenia (prístupový informačný systém) za účelom riadenia prístupu osôb v budove verejného obstarávateľa na Šafárikovom námestí č. 6 v Bratislave. Podrobnejšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch a ich prílohách.. Predmetom zákazky je dodanie a implementácia technického zariadenia - turniketov a softvérového vybavenia (prístupový informačný systém) za účelom riadenia prístupu osôb v budove verejného obstarávateľa na Šafárikovom námestí č. 6 v Bratislave. Podrobnejšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch a ich prílohách.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ zverejní súťažné podklady, vysvetlenie a/alebo doplnenie súťažných podkladov, ako aj akúkoľvek inú sprievodnú dokumentáciu v profile verejného obstarávateľa a v systéme JOSEPHINE tak, aby bol umožnený neobmedzený, priamy prístup k nim. Verejný obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. 2. Verejný obstarávateľ rozhodol v súlade s § 112 ods. 6 zákona, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 zákona a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky podľa § 53 zákona sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 3. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky. Zábezpeka je stanovená vo výške 3 000 eur bez DPH. Podmienky zloženia a uvoľnenia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 4. Verejné obstarávanie sa netýka zeleného verejného obstarávania ani obstarávania inovácií. 5. Verejný obstarávateľ realizoval v súvislosti s predmetnou zákazkou prípravné trhové konzultácie, ktorých cieľom bolo predovšetkým overenie realizovateľnosti predmetu zákazky v súlade s vypracovaným Opisom predmetu zákazky. Verejný obstarávateľ informoval o prípravných trhových konzultáciách prostredníctvom úradnej vývesky na svojej webovej adrese, prostredníctvom Predbežného oznámenia odoslaného do Vestníka verejného obstarávania a zároveň oslovil konkrétnych účastníkov trhu. Zápisnica z realizovaných PTK je dostupná na webovej adrese: https://uniba.sk/o-univerzite/uradna-vyveska/pripravne-trhove-konzultacie/pripravne-trhove-konzultacie-turnikety-v-budove-na-safarikovom-namesti/