Vyhlásené obstarávanie

Materiál pre sekvenovanie SARS-CoV-2 na identifikáciu mutácií vírusu


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Komenského v Bratislave, Jesseniova lekárska fakulta Martin
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
619 848,73
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
24300000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
29. September 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
25. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
30. November 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní on-line účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. V určenom termíne otvárania ponúk sa všetky ponuky, ktoré boli vložené do Štruktúrovaných kritérií v EVO v lehote na predkladanie ponúk, automaticky sprístupnia na otvorenie prostredníctvom on-line funkcionality EVO.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

V intervale:
9. November 2021 až 31. December 2021

Výsledky

Materiál pre sekvenovanie SARS-CoV-2 na identifikáciu mutácií vírusu

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka sekvenačnej chémie, plastu, spotrebného materiálu a drobných laboratórnych prístrojov potrebných na sekvenovanie SARS-CoV-2. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je dodávka sekvenačnej chémie, plastu, spotrebného materiálu a drobných laboratórnych prístrojov potrebných na sekvenovanie SARS-CoV-2. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.Predmetom zákazky je dodávka sekvenačnej chémie, plastu, spotrebného materiálu a drobných laboratórnych prístrojov potrebných na sekvenovanie SARS-CoV-2. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Zadávanie zákazky sa realizuje prostredníctvom systému Elektronického verejného obstarávania prevádzkovaného Úradom pre verejné obstarávanie (ďalej len EVO). 2. Verejný obstarávateľ stanovil pre potreby zadávania zákazky spôsob elektronickej komunikácie elektronickou formou prostredníctvom systému EVO. 3. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predkladaním ponuky znáša záujemca/uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 4. Súťažné podklady sú dostupné na portáli EVO a v profile verejného obstarávateľa. Súťažné podklady sú verejne prístupné tak, aby bol umožnený neobmedzený, priamy prístup k nim. 5. Odkaz na pojem "Zákon" alebo "zákon o verejnom obstarávaní" sa rozumie v celom texte zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení. 6.Ak uchádzač predkladá ponuku na viacero častí predmetu zákazky, postačuje dokumenty/doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti podľa § 32 a § 33 ZVO /Zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov) predložiť' len raz a to v ktorejkoľvek časti, na ktorú sa uchádzač rozhodol predložiť ponuku. Dokumenty/doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti podľa § 34 ZVO predkladá pre každú časť zákazky samostatne. 7. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie a podmienky plnenia zo zmluvy nie je predmetné verejné obstarávanie zamerané na sociálne aspekty, ani obstarávanie inovácií a ani sa nejedná o zelené verejné obstarávanie. 8. Predmet nadlimitnej zákazky sa zadáva postupom verejnej súťaže podľa § 66 ods.7 ZVO. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk.