Vyhlásené obstarávanie

Genotypovanie holsteinského plemena hovädzieho dobytka


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
204 320,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
85200000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
27. September 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Október 2021
Dátum otvárania ponúk:
25. Október 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Ponuky budú sprístupnené týmto uchádzačom po lehote na otváranie ponúk a po otvorení ponúk komisiou. Uchádzači budú môcť vstúpiť do on-line prostredia pre sprístupnenie na totožnom mieste, ako predložili svoju ponuku (v totožnej záložke). Všetky prístupy do on-line prostredia budú zaprotokolované a automaticky logované do protokolu systému JOSEPHINE.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 24

Výsledky

Genotypovanie holsteinského plemena hovädzieho dobytka

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je genotypovanie holsteinského plemena hovädzieho dobytka založené na genomických testoch s minimálnou hustotou 9K SNP informácií (9 tisíc SNP záznamov). Počet genotypovaných zvierat: maximálne 4 800 ks.. Predmetom zákazky je genotypovanie holsteinského plemena hovädzieho dobytka založené na genomických testoch s minimálnou hustotou 9K SNP informácií (9 tisíc SNP záznamov). Počet genotypovaných zvierat: maximálne 4 800 ks.

Doplňujúce informácie

1. Toto verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií, ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 2. V tomto verejnom obstarávaní sa nevyžaduje zábezpeka. 3. Verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému JOSEPHINE /ďalej len JOSEPHINE/, ktorý je dostupný na adrese https://josephine.proebiz.com. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ zverejňuje Súťažné podklady a doplňujúce dokumenty na portáli JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com). V profile verejného obstarávateľa bude zverejnený link na prístup k dokumentom na portáli JOSEPHINE. 4. Verejný obstarávateľ bude akceptovať aj predloženie faktúry majúcej náležitosti elektronickej fakturácie v súlade s podmienkami zákona č. 215/2019 Z.z. o zaručenej elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme a o doplnení niektorých zákonov. 5. Verejný obstarávateľ vyhlasuje túto zákazku nadlimitným postupom napriek výške predpokladanej hodnoty zákazky pre rozšírenie hospodárskej súťaže na zahraničné subjekty. 6. V procese vyhodnocovania ponúk verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk v súlade s § 66 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní (tzv. superreverz).