Vyhlásené obstarávanie

Revízie elektrických zariadení


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
752 787,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71314000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
30. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
24. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
24. September 2021
Ponuka musí platiť do:
30. Jún 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Výsledky

Revízie elektrických zariadení

Revízie elektrických zariadení

Revízie elektrických zariadení

Revízie elektrických zariadení

Revízie elektrických zariadení

Revízie elektrických zariadení

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je pravidelné vykonávanie odborných prehliadok a odborných skúšok na elektrických vyhradených zariadeniach, bleskozvodoch a pracovných strojoch na strediskách Národnej diaľničnej spoločnosti, a.s. (ďalej len "NDS, a.s.") na základe zákona č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane pri práci, Vyhlášky č. 508/2009 Z. z. v platnom znení a na základe platných noriem STN a STN EN. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je pravidelné vykonávanie odborných prehliadok a odborných skúšok na elektrických vyhradených zariadeniach, bleskozvodoch a pracovných strojoch na strediskách NDS, a.s. na základe zákona č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane pri práci, Vyhlášky č. 508/2009 Z. z. v platnom znení a na základe platných noriem STN a STN EN. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.Predmetom zákazky je pravidelné vykonávanie odborných prehliadok a odborných skúšok na elektrických vyhradených zariadeniach, bleskozvodoch a pracovných strojoch na strediskách NDS, a.s. na základe zákona č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane pri práci, Vyhlášky č. 508/2009 Z. z. v platnom znení a na základe platných noriem STN a STN EN. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.Predmetom zákazky je pravidelné vykonávanie odborných prehliadok a odborných skúšok na elektrických vyhradených zariadeniach, bleskozvodoch a pracovných strojoch na strediskách NDS, a.s. na základe zákona č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane pri práci, Vyhlášky č. 508/2009 Z. z. v platnom znení a na základe platných noriem STN a STN EN. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Spôsob vyhodnotenia ponúk: Verejný obstarávateľ v súlade s § 66 ods. 7 ZVO druhá veta rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. V súlade s § 55 ods. 1 ZVO sa bude vyhodnotenie týkať uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. 2. Spôsob poskytnutia súťažných podkladov: 2.1 Uchádzač si môže prevziať súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa: https://www.uvo.gov.sk/profily/- /profil/pzakazky/9127 alebo 2.2 v editovateľnej podobe na webovej adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/14042/summary. Bližšie informácie o systéme JOSEPHINE sú uvedené v súťažných podkladoch v časti A.1 Pokyny pre uchádzačov. 3. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si vyhľadali obstarávania prostredníctvom webovej stránky verejného obstarávateľa, resp. v systéme JOSEPHINE (https://josephine.proebiz.com/sk/tender/14042/summary), a zároveň ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných e-mailov, aby v danom obstarávaní zaklikli v systéme JOSEPHINE tlačidlo "ZAUJÍMA MA TO" (v pravej hornej časti obrazovky). Záujemci/uchádzači, ktorí odporúčanie nebudú akceptovať, sa vystavujú riziku, že im obsah informácií k predmetnej zákazke nebude doručený. 4. K bodu II.1.6) Uchádzač môže predložiť svoju ponuku na všetky časti predmetu zákazky, alebo môže predložiť ponuku podľa vlastného uváženia len na niektorú z častí predmetu zákazky. Na každú samostatne vyhodnocovanú časť/ti predmetu zákazky uchádzač vo svojej ponuke predloží samostatné obchodné podmienky dodania predmetu zákazky (návrh Rámcovej dohody) podľa časti B.3 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky súťažných podkladov. 5. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky: 1. časť - Región ZS.: 12 000,00 EUR (slovom: dvanásťtisíc eur) 2. časť - Región SS.: 10 000,00 EUR (slovom: desaťtisíc eur) 3. časť - Región VS.: 8 000,00 EUR (slovom: osemtisíc eur) Ak uchádzač predkladá ponuku na viac častí predmetu zákazky, je povinný zložiť zábezpeku vo výške súčtu jednotlivých zábezpek. Podmienky zloženia, vrátenia alebo uvoľnenia zábezpeky ponuky sú bližšie špecifikované v bode 15 Zábezpeka časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 6. Úspešný uchádzač alebo uchádzači sú povinní poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť potrebnú na uzatvorenie Rámcovej dohody uvedenú v bode 29 časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 7. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritéria na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy predmetné verejné obstarávanie je: d) žiadne z uvedených.