Vyhlásené obstarávanie

Projekt pre územné rozhodnutie, stavebné povolenie a realizáciu projektu pre cyklotrasy


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
66 225,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71320000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
27. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
20. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
20. September 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v zasadacej miestnosti č.101 (1. poschodie), Nová radnica, Bratislava, Slovenská republika.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude sprístupnené podľa § 52 ods. 2 ZVO pre všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní osobám, ktoré preukážu, že sú oprávneným zástupcom uchádzača (napr. prostredníctvom plnomocenstva).
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Projekt pre územné rozhodnutie, stavebné povolenie a realizáciu projektu pre cyklotrasy

Opis obstarávania

Vypracovanie projektovej dokumentácie pre územné rozhodnutie, stavebné povolenie a realizáciu stavby vrátane súvisiacej inžinierskej činnosti nutnej pre vybudovanie a vyznačenie dvoch (2) cyklotrás. Podrobné informácie o opise predmetu zákazky sa nachádzajú v Prílohe č. 5 súťažných podkladov.. Predmetom tejto zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre územné rozhodnutie, stavebné povolenie a realizáciu stavby vrátane súvisiacej inžinierskej činnosti nutnej pre vybudovanie a vyznačenie cyklotrasy R11 v úseku nadchod Botanická Svrčia ulica. Jedná sa o úsek o približnej dĺžke 450 m. Podrobné informácie o opise predmetu zákazky sa nachádzajú v Prílohe č. 5 súťažných podkladov.Predmetom tejto zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie pre územné rozhodnutie, stavebné povolenie a realizáciu stavby vrátane súvisiacej inžinierskej činnosti nutnej pre vybudovanie a vyznačenie cyklotrasy R51 na Nábreží Ľubomíra Kadnára (Karloveské rameno, t.j. od Mosta Lafranconi po Klub Mark Twain). Jedná sa o úsek o približnej dĺžke 500 m. Podrobné informácie o opise predmetu zákazky sa nachádzajú v Prílohe č. 5 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Z dôvodu obmedzeného počtu znakov v odseku III.1.3) tohto oznámenia verejný obstarávateľ dopĺňa nasledovné informácie: 2.1.2 zoznam odborných skúseností preukazujúcich skúsenosť z výkonu funkcie projektanta pre cestnú časť minimálne jedného (1) projektu v minimálnej hodnote 15 000 eur s DPH rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky v rozsahu podľa bodu 1.4 odseku III.1.3) oznámenia. 2.1.3 Uchádzač môže tou istou osobou preukázať minimálnu požadovanú úroveň pre časť č. 1 a časť č. 2 predmetu zákazky uvedenú v bode 2.1 odseku III.1.3) oznámenia. 2.2 Splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej alebo odbornej spôsobilosti (§ 34 ZVO) uchádzač preukazuje buď dokladmi stanovenými verejným obstarávateľom, resp. ich môže dočasne nahradiť Jednotným európskym dokumentom (JED) v súlade s § 39 ZVO, resp. čestným vyhlásením podľa § 114 ods. 1 ZVO. 2.3 Na preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa technickej alebo odbornej spôsobilosti (§ 34 ZVO) môže uchádzač v súlade s 34 ods. 3 ZVO využiť odborné kapacity inej osoby, bez ohľadu na ich právny vzťah. 2.4. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúce sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti spoločne. VI. 3.1) Verejný obstarávateľ bude postupovať podľa § 112 ods. 6 druhej vety ZVO. VI.3.2) Verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému josephine. Dokumety potrebné na vypracovanie ponuky sú dostupné na: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/11346/summary. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. VI.3.3) Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len RPVS) a nie sú zapísaní v RPVS, alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do RPVS a nie sú zapísaní v RPVS. VI.3.4) Verejný obstarávateľ v súlade s § 42 ods. 12 ZVO na účely zabezpečenia riadneho plnenia zmluvy pre obe časti predmetu zákazky požaduje v rámci poskytnutia súčinnosti preukázanie splnenia osobitnej zmluvnej podmienky. Úspešný uchádzač je povinný poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť potrebnú na uzavretie zmluvy tak, aby táto mohla byť uzavretá do dvadsať (20) pracovných dní odo dňa kedy bude na jej uzavretie vyzvaný verejným obstarávateľom. VI.3.5) Predmetné verejné obstarávanie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.