Vyhlásené obstarávanie

ENVIROLAB 1


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Žilinská univerzita v Žiline - Rektorát
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
359 629,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38540000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
26. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
24. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
24. September 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otvárania (sprístupnenia) ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní (sprístupnení) ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou písomne splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie, ak sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 120

Výsledky

ENVIROLAB 1

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je záväzok dodávateľa dodať predmet zákazky s názvom ENVIROLAB 1. Jedná sa o letové environmentálne laboratórium s inštalovaným zariadením so schopnosťou zberu dát pre kvalitatívnu a kvantitatívnu analýzu chemických a fyzikálnych vlastností ovzdušia s požadovanými parametrami podľa zadania zadávateľa.. Predmetom zákazky je záväzok dodávateľa dodať predmet zákazky s názvom ENVIROLAB 1. Jedná sa o letové environmentálne laboratórium s inštalovaným zariadením so schopnosťou zberu dát pre kvalitatívnu a kvantitatívnu analýzu chemických a fyzikálnych vlastností ovzdušia s požadovanými parametrami podľa zadania zadávateľa.

Doplňujúce informácie

. *** Pri vyhodnocovaní ponúk sa bude postupovať podľa § 66, ods. 7, druhá veta, zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ZVO). *** Komunikácia so záujemcami/uchádzačmi a verejným obstarávateľom bude v súlade s §20 ZVO realizovaná prostredníctvom IS EVO, vrátane predkladania ponúk. IS EVO je dostupný pre všetkých záujemcov/ uchádzačov bez obmedzenia. V IS EVO sa za okamih doručenia informácií odosielaných prostredníctvom funkcionality IS EVO považuje okamih odoslania daných informácií. *** Verejný obstarávateľ nedisponuje prístupom k údajom dostupným v informačných systémoch verejnej správy podľa § 1 ods. 3 zákona č. 177/2018 Z.z. o niektorých opatreniach na zníženie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon proti byrokracii). Verejný obstarávateľ nie je orgánom verejnej moci. *** Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov v zmysle § 46 ZVO pre zabezpečenie viazanosti ich ponuky zábezpeku. Výška zábezpeky v EUR je 5 000,00 EUR (päťtisíc eur). .