Vyhlásené obstarávanie

Prípravné práce k obnove hradu Krásna Hôrka


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Slovenské národné múzeum
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
737 235,80
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45111300-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
12. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
7. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
7. September 2021
Ponuka musí platiť do:
28. Február 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 15

Výsledky

Prípravné práce k obnove hradu Krásna Hôrka

Opis obstarávania

Predmet zákazky je rozdelený na časti. A) Práce na hrade - Čistenie horného hradu, nádvorí a parkánu, Odvodnenie 5. nádvoria, Sanácia vlhkých konštrukcií kaplnky, Odstraňovanie cementového škárovania a omietok z hradieb, úprava parkánu. B) Práce v podhradí - Odstránenie stavieb a objektov v podhradí. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Súťažných podkladoch B1 Opis predmetu zákazky a podrobný Opis predmetu zákazky je uvedený vo výkaz výmer a v Technických správach, ktoré tvoria neoddeliteľnú súčasť týchto Súťažných podkladov. Časť A) Práce na hrade - Čistenie horného hradu, nádvorí a parkánu, Odvodnenie 5. nádvoria, Sanácia vlhkých konštrukcií kaplnky, Odstraňovanie cementového škárovania a omietok z hradieb, úprava parkánu. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Súťažných podkladoch B1 Opis predmetu zákazky a podrobný Opis predmetu zákazky je uvedený vo výkaz výmer a v Technických správach, ktoré tvoria neoddeliteľnú súčasť týchto Súťažných podkladov.B)Práce v podhradí - Odstránenie stavieb a objektov v podhradí. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v Súťažných podkladoch B1 Opis predmetu zákazky a podrobný Opis predmetu zákazky je uvedený vo výkaz výmer a v Technických správach, ktoré tvoria neoddeliteľnú súčasť týchto Súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Uplatnenie sociálneho aspektu vo verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ uplatňuje prostredníctvom osobitných podmienok sociálny aspekt v súlade s ustanoveniami § 42 ods. 12 zákona o verejnom obstarávaní účinného od 18. apríla 2016 a ustanoveniami § 8a zákona č. 365/2004 Z. z. o rovnakom zaobchádzaní v niektorých oblastiach a o ochrane pred diskrimináciou a o zmene a doplnení niektorých zákonov (antidiskriminačný zákon) a pri realizácii stavebných prác zmluvne zaväzuje zhotoviteľa realizovať dočasné vyrovnávacie opatrenia. Podrobnejšie je sociálny aspekt uvedený v Zmluvách o dielo časť A) a B) Príloha č. 1 týchto súťažných podkladov. Od uchádzača predkladajúceho ponuku sa požaduje zloženie zábezpeky v súlade s §46 zákona 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov vo výške: na časť A) 10 000,00 eur, slovom: desaťtisíc eur a na časť B) 5 000,00 eur, slovom: päťtisíc eur. Informácie o spôsobe zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi. JOSEPHINE je na účely tohto verejného obstarávania softvér na elektronizáciu zadávania verejných zákaziek. JOSEPHINE je webová aplikácia na doméne https://josephine.proebiz.com. Na bezproblémové používanie systému JOSEPHINE je nutné používať jeden z podporovaných internetových prehliadačov: - Microsoft Internet Explorer verzia 11.0 a vyššia, - Mozilla Firefox verzia 13.0 a vyššia alebo - Google Chrome Microsoft Edge. Obhliadka miesta uskutočnenia predmetu zákazky sa predpokladá v čase od zverejnenia Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania individuálne pre každého záujemcu/uchádzača s cieľom zabrániť možnému konfliktu záujmov vo verejnom obstarávaní, ktorý by mohol narušiť, alebo obmedziť hospodársku súťaž, alebo porušiť princíp transparentnosti a princíp rovnakého zaobchádzania. Jednotlivé obhliadky budú organizované len v pracovných dňoch v čase od 10:00 hod. do 13:00 hod. Presný termín a čas obhliadky bude určený na základe žiadosti záujemcu doručenej prostredníctvom elektronickej komunikácie v systéme JOSEPHINE a bude každému záujemcovi oznámený najneskôr jeden pracovný deň vopred s údajmi o kontaktnej osobe a informáciami k účasti na obhliadky. Informácie k účasti na obhliadke budú obsahovať aj to, že počas obhliadky sa nebude odpovedať na žiadne otázky, nakoľko pre vysvetľovanie je spôsob určený v súťažných podkladoch.