Vyhlásené obstarávanie

Opravy spaľovacích motorov


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Železničná spoločnosť Slovensko, a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
6 232 030,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
51143000-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
10. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
13. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
13. September 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Zúčastniť sa môže uchádzač (oprávnená/splnomocnená osoba), ktorý predložil ponuku. Bližšie informácie sú uvedené v bode 22.3 časti A1 súťažných podkladov.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Áno
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Výsledky

Opravy spaľovacích motorov

Opis obstarávania

Opravy spaľovacích motorov vrátane záručných prehliadok. Časť 1.Opravy spaľovacích motorov typu MAN D 2866 LUH 21 Časť 2.Opravy spaľovacích motorov typu MAN D 2876 LUE 621 Časť 3.Opravy spaľovacích motorov typu ČKD 6 S 310 DR Časť 4.Opravy spaľovacích motorov typu ČKD K6 S 230 DR Časť 5.Opravy spaľovacích motorov typu ČKD K12 V 230 DR Časť 6. Opravy spaľovacích motorov typu Mercedes MTU 12 V 183 TD 13 Časť 7. Opravy spaľovacích motorov typu Caterpillar CAT 3512B-DITA Časť 8.Opravy spaľovacích motorov typu Caterpillar CAT 3406 C Časť 9.Opravy spaľovacích motorov typu Caterpillar CAT C13 Časť 10.Opravy spaľovacích motorov typu TEDOM TD 310 R6HTA 26. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.. Opravy spaľovacích motorov MAN D 2866 LUH 21 vrátane záručných prehliadok. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.Opravy spaľovacích motorov MAN D 2876 LUE 621 vrátane záručných prehliadok. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.Opravy spaľovacích motorov ČKD 6 S 310 DR vrátane záručných prehliadok. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.Opravy spaľovacích motorov ČKD K6 S 230 DR vrátane záručných prehliadok. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.Opravy spaľovacích motorov ČKD K12 V 230 DR vrátane záručných prehliadok. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.Opravy spaľovacích motorov Mercedes MTU12V 183TD13 vrátane záručných prehliadok. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.Opravy spaľovacích motorov Caterpillar CAT 3512 DI-TA vrátane záručných prehliadok. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.Opravy spaľovacích motorov Caterpillar CAT 3406 C vrátane záručných prehliadok. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.Opravy spaľovacích motorov Caterpillar CAT C13vrátane záručných prehliadok. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.Opravy spaľovacích motorov TEDOM TD 310 R6H TA 26vrátane záručných prehliadok. Bližšie informácie uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

VI.3.1) Verejná súťaž podľa § 91 v spojení s § 66 prvá veta ods.7 zákona o verejnom obstarávaní. VI.3.2) Obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k SP a prípadným všetkým doplňujúcim podkladom. SP a prípadné vysvetlenie alebo doplnenie SP alebo vysvetlenie požiadaviek uvedených v Oznámení o vyhlásení verejného obstarávania, podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, informatívneho dokumentu alebo inej sprievodnej dokumentácie budú dostupné v mieste zverejnenia SP. VI.3.3) Obstarávateľ v zákazke uplatňuje plne elektronickú komunikáciu prostredníctvom informačného systému Úradu pre verejné obstarávanie s názvom IS EVO ver. 18.0. VI.3.4) Doručovanie podaní, v IS EVO sa za okamih doručenia považuje odoslanie danej informácie (žiadosti, ponuky, návrhu a iné). Tento údaj je uvedený v dátume podania príslušného dokumentu. Dátum odoslania = dátum doručenia. VI.3.5) Uchádzač môže doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené obstarávateľom v ods. III.1) tohto oznámenia predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom pre verejné obstarávanie (JED). Uchádzač vyplní časti I. až III. JED-u a oddiel: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti časti IV JED-u bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED-u. Predloha JED-u je dostupná v mieste zverejnenia SP. Bližšie informácie sú uvedené v SP Oddiel A.2. VI.3.6) Ak uchádzač použije JED, obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu VO kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača písomne požiadať o predloženie dokladu alebo dokladov nahradených JED-om. Uchádzač je následne povinný doručiť doklady obstarávateľovi do piatich pracovných dní odo dňa doručenia žiadosti, ak obstarávateľ neurčil dlhšiu lehotu. V prípade, ak uchádzač nepredloží doklady, ktoré boli nahradené JED-om v lehote určenej obstarávateľom, obstarávateľ uchádzača vylúči z verejného obstarávania. VI.3.7) Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Oprávnenie poskytovať službu preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky ktorú má zabezpečiť. VI.3.8 Záujemca predkladá ponuku elektronicky v IS EVO. Podrobné informácie o IS EVO ver. 18.0 určených pre prácu záujemcu/uchádzača s týmto systémom nájdete na https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html v sekcii PRÍRUČKY a v sekcií VIDEONÁVODY. Obstarávateľ upriamuje pozornosť záujemcov, že pri registrácii nového subjektu v systéme EVO je potrebné brať do úvahy čas potrebný na dokončenie validácie HS (doručenie validačného kódu) a registráciu vykonať v dostatočnom časovom predstihu pred zámerom predloženia ponuky. VI.3.9 Predmetné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je obstarávaním inovácií a nie je obstarávaním zameraným na sociálne aspekty.