Vyhlásené obstarávanie

Revitalizácia sídliskového dvora – Agátka v Trnave, II.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 253 185,51
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
5. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
9. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
9. September 2021
Ponuka musí platiť do:
15. December 2021
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk a bude prebiehať on-line sprístupnením prostredníctvom systému JOSEPHINE.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia sa budú môcť zúčastniť len uchádzači, ktorí v lehote na predkladanie ponúk predložili úspešne ponuku do tejto zákazky. Bližšie informácie sú v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Revitalizácia sídliskového dvora – Agátka v Trnave, II.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizovať 4 funkčné zóny vo vnútrobloku ohraničenom bytovými domami na Hlbokej a V. Clementisa, zo severu budovou TTSK a z juhu Mestským zimným štadiónom. Sú to: Funkčná zóna A) - Veľká relax zóna za daňovým úradom a úradom Trnavského samosprávneho kraja Funkčná zóna C) - Plocha verejného parku Funkčná zóna D) - Kopec Agátka s malou hernou zónou Funkčná zóna E) - Dvory bytových domov s priľahlými priestormi a svahu za hotelom Inka (Spektrum) na ulici V. Clementisa Podrobnejšie je uvedené v súťažných podkladoch.. Projektová dokumentácia rieši 4 funkčné zóny vo vnútrobloku ohraničenom bytovými domami na Hlbokej a V.Clementisa, zo severu budovou TTSK a z juhu Mestským zimným štadiónom. Sú to: Funkčná zóna A) - Veľká relax zóna za daňovým úradom a úradom Trnavského samosprávneho kraja SO 01 Krajinná architektúra, SO 02 Detské ihriská, SO 03 Výstavba verejných toaliet, Funkčná zóna C) - Plocha verejného parku SO 01 Krajinná architektúra, SO 02 Výstavba umelého potoka a jazera, SO 03 Elektroinštalácie, SO 04 Valčeková šmykľavka, Funkčná zóna D) - Kopec Agátka s malou hernou zónou SO 01 Krajinná architektúra, SO 02 Detské ihrisko, SO 03 Cyklochodník, SO 04 Verejné osvetlenie Funkčná zóna E) - Dvory bytových domov s priľahlými priestormi a svahu za hotelom Inka (Spektrum) na ulici V. Clementisa SO 01 Krajinná architektúra, SO 02 Detské ihrisko, SO 03 Komunitná záhrada, SO 04 Cyklochodník, SO 05 Verejné osvetlenie Podrobnejšie je rozsah zákazky uverejnený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v lehote viazanosti ponúk zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou vo výške 15 000,00 EUR (slovom päťnásť tisíc EUR). Zábezpekou je v zmysle § 46 ods. 1 ZVO poskytnutie bankovej záruky, poistenie záruky alebo zloženie finančných prostriedkov na účet verejného obstarávateľa v banke. 2. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému JOSEPHINE. 3. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania.