Vyhlásené obstarávanie

Komplexné arboristické ošetrenie a výrub stromov v lokalite Sadu Janka Kráľa


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
400 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
77341000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
2. August 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
7. September 2021
Dátum otvárania ponúk:
7. September 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude sprístupnené podľa § 52 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní pre všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní osobám, ktoré preukážu, že sú oprávneným zástupcom uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 24

Výsledky

Komplexné arboristické ošetrenie a výrub stromov v lokalite Sadu Janka Kráľa

Komplexné arboristické ošetrenie a výrub stromov v lokalite Sadu Janka Kráľa

Komplexné arboristické ošetrenie a výrub stromov v lokalite Sadu Janka Kráľa

Komplexné arboristické ošetrenie a výrub stromov v lokalite Sadu Janka Kráľa

Komplexné arboristické ošetrenie a výrub stromov v lokalite Sadu Janka Kráľa

Opis obstarávania

Komplexné arboristické ošetrenie stromov vrátane výrubov v lokalite Sadu Janka Kráľa v Bratislave Petržalke, vrátane odvozu a zhodnotenia odpadu. Účelom je zlepšenie zdravotného stavu, vitality drevín a prevádzkovej bezpečnosti v danej lokalite NKP Sad Janka Kráľa.. Komplexné arboristické ošetrenie stromov vrátane výrubov v lokalite Sadu Janka Kráľa v Bratislave Petržalke, vrátane odvozu a zhodnotenia odpadu. Účelom je zlepšenie zdravotného stavu, vitality drevín a prevádzkovej bezpečnosti v danej lokalite NKP Sad Janka Kráľa.Komplexné arboristické ošetrenie stromov vrátane výrubov v lokalite Sadu Janka Kráľa v Bratislave Petržalke, vrátane odvozu a zhodnotenia odpadu. Účelom je zlepšenie zdravotného stavu, vitality drevín a prevádzkovej bezpečnosti v danej lokalite NKP Sad Janka Kráľa.Komplexné arboristické ošetrenie stromov vrátane výrubov v lokalite Sadu Janka Kráľa v Bratislave Petržalke, vrátane odvozu a zhodnotenia odpadu. Účelom je zlepšenie zdravotného stavu, vitality drevín a prevádzkovej bezpečnosti v danej lokalite NKP Sad Janka Kráľa.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si stanovuje požiadavku podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO, v zmysle ktorej vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. Všeobecne k preukazovaniu splnenia podmienok účasti: Uchádzač, ktorý je zapísaný do Zoznamu hospodárskych subjektov vedeného Úradom pre verejné obstarávanie, nie je povinný v procesoch verejného obstarávania predkladať doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 2 ZVO. Uchádzač splnenie podmienok účasti preukazuje buď dokladmi stanovenými verejným obstarávateľom, resp. ich môže dočasne nahradiť jednotným európskym dokumentom (JED) v súlade s § 39 ZVO. Uchádzač, ktorého tvorí skupina dodávateľov, preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) ZVO preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. Podrobnejšie informácie k podmienkam účasti sú uvedené v súťažných podkladoch. Pred vyhlásením tohto verejného obstarávania verejný obstarávateľ zrealizoval prípravné trhové konzultácie - https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/433282 Komunikácia a výmena informácií v tomto verejnom obstarávaní sa uskutočňuje výhradne cez informačný systém Josephine - https://josephine.proebiz.com/sk/tender/13534/summary Skratkou "ZVO" sa rozumie zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (v znení aktuálnom v čase odoslania tohto Oznámenia)