Vyhlásené obstarávanie

Vybudovanie laboratória inváznych druhov hmyzu vo väzbe na rekonštrukciu podkrovia budovy LOS – aktualizovaný realizačných projekt


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národné lesnícke centrum (NLC)
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
444 584,82
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214620-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
17. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
17. August 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
online otváranie ponúk
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné. Verejný obstarávateľ prostredníctvom systému ERANET umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Vybudovanie laboratória inváznych druhov hmyzu vo väzbe na rekonštrukciu podkrovia budovy LOS – aktualizovaný realizačných projekt

Opis obstarávania

Ide o dokončenie prác na rekonštrukcii historickej budovy v UNESCO lokalite a vybudovaní laboratórií invázneho hmyzu podľa projektu, ktorý je aktualizovaný s ohľadom na súčasný stav prác. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií je uvedené v časti D súťažných podkladov (Opis predmetu zákazky).. Ide o dokončenie prác na rekonštrukcii historickej budovy v UNESCO lokalite a vybudovaní laboratórií invázneho hmyzu podľa projektu, ktorý je aktualizovaný s ohľadom na súčasný stav prác. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácií je uvedené v časti D súťažných podkladov (Opis predmetu zákazky).

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ a obstarávateľ vylúčia z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž, ak sa táto podmienka uvedie v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania alebo v oznámení použitom ako výzva na súťaž. Predmetné obstarávanie sa netýka zeleného obstarávania, obstarávania inovácií ani obstarávania zameraného na sociálne aspekty.