Vyhlásené obstarávanie

Verejné osvetlenie - spoločná cestička pre chodcov a cyklistov Zelenečská - Hraničná popri Trnávke


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Trnava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
108 424,28
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45000000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
22. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
11. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
11. August 2021
Ponuka musí platiť do:
30. November 2021
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky v čase uvedenom vo výzve na predkladanie ponúk a bude prebiehať on-line sprístupnením prostredníctvom systému JOSEPHINE.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia sa budú môcť zúčastniť len uchádzači, ktorí v lehote na predkladanie ponúk predložili úspešne ponuku do tejto zákazky. Bližšie informácie sú v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Verejné osvetlenie - spoločná cestička pre chodcov a cyklistov Zelenečská - Hraničná popri Trnávke

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia osvetlenia chodníka v úseku od ul. Mikovíniho po ul. Hraničná podľa dokumentácie pre stavebné povolenie a realizáciu stavby, ktorú vypracoval Ing. Igor Ševčík v 07/2020. Všetky potrebné technické informácie sú uvedené v predmetnej projektovej dokumentácii.. Predmetom zákazky je realizácia osvetlenia chodníka v úseku od ul. Mikovíniho po ul. Hraničná podľa dokumentácie pre stavebné povolenie a realizáciu stavby, ktorú vypracoval Ing. Igor Ševčík v 07/2020. Všetky potrebné technické informácie sú uvedené v predmetnej projektovej dokumentácii.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ nevyžaduje, aby uchádzač zabezpečil viazanosť svojej ponuky zábezpekou.. 2. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému JOSEPHINE. 3. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania.