Vyhlásené obstarávanie

Systém na rýchlu identifikáciu mikroorganizmov pomocou hmotnostnej spektrometrie – vrátane súvisiacich služieb


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D. Roosevelta Banská Bystrica
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
200 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38000000-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
14. Júl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
13. August 2021
Dátum otvárania ponúk:
13. August 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je podľa § 54 ZoVO neverejné z dôvodu, že verejný obstarávateľ pri zadaní predmetnej verejnej súťaže použije elektronickú aukciu. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo posunúť termín otvárania ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 24

Výsledky

Systém na rýchlu identifikáciu mikroorganizmov pomocou hmotnostnej spektrometrie – vrátane súvisiacich služieb

Opis obstarávania

Systém určený na rýchlu identifikáciu mikroorganizmov pomocou hmotnostnej spektrometrie s laserovou desorpciou a ionizáciou za prítomnosti matrice s analýzou doby letu MALDI-TOF MS (Matrix-assisted laser desorption/ionisation time of flight mass spectrometry) v počte 1 súbor vrátane súvisiacich služieb - dodávky na miesto určenia, inštalácie, vykonanie funkčnej skúšky zariadenia, odovzdania sprievodnej a technickej dokumentácie, odborného zaškolenia obsluhy a plná servisná podpora po dobu minimálne 24 mesiacov vrátane povinných preventívnych prehliadok a kontrol, ktoré sú stanovené právnymi predpismi a výrobcom na ponúkané zariadenie.. Systém určený na rýchlu identifikáciu mikroorganizmov pomocou hmotnostnej spektrometrie s laserovou desorpciou a ionizáciou za prítomnosti matrice s analýzou doby letu MALDI-TOF MS (Matrix-assisted laser desorption/ionisation time of flight mass spectrometry) v počte 1 súbor vrátane súvisiacich služieb - dodávky na miesto určenia, inštalácie, vykonanie funkčnej skúšky zariadenia, odovzdania sprievodnej a technickej dokumentácie, odborného zaškolenia obsluhy a plná servisná podpora po dobu minimálne 24 mesiacov vrátane povinných preventívnych prehliadok a kontrol, ktoré sú stanovené právnymi predpismi a výrobcom na ponúkané zariadenie. Súčasťou predmetu zákazky je: -dodávka zariadenia na určené miesto, -inštalácia, -funkčná skúška, -protokolárne prevzatie a odovzdanie predmetu zákazky, -odovzdanie dokumentácie, -zaškolenie obsluhy, -plná autorizovaná servisná podpora po dobu minimálne 24 mesiacov vrátane povinných preventívnych prehliadok a technických kontrol, ktoré sú stanovené právnymi predpismi a výrobcom na ponúkané zariadenie Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1) Súťažné podklady a ich vysvetlenia získa záujemca prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE dostupnej na doméne https://josephine.proebiz.com. 2) Verejný obstarávateľ neobmedzuje lehotu na prevzatie súťažných podkladov, ale odporúča záujemcom požiadať o súťažné podklady s časovým predstihom, ktorý im umožní využiť v zákonom stanovenej lehote inštitút vysvetľovania súťažných podkladov. 3) Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE dostupnej na doméne https://josephine.proebiz.com, kde autentifikovaný uchádzač vkladá ponuku k danej zákazke. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom priebežne sledovať profil verejného obstarávateľa a zákazku v systéme JOSEPHINE, na ktorom bude verejný obstarávateľ uverejňovať všetky dôležité informácie a dokumenty v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní v rámci tohto verejného obstarávania. 4) Verejný obstarávateľ požaduje predložiť zábezpeku vo výške: 4 000,00 € (slovom: štyritisíc eur), 5) Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 ZoVO. 6) Všetky nevyhnutné informácie uvádza verejný obstarávateľ v súťažných podkladoch. 7) Predmetné obstarávanie má atribúty zeleného verejného obstarávania, nie je obstaraním inovácií, obstarávanie nie je zamerané na sociálne hľadisko.