Vyhlásené obstarávanie

Ultrazvukové prístroje


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzitná nemocnica Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
240 356,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33100000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
23. Jún 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Júl 2021
Dátum otvárania ponúk:
26. Júl 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pred otváraním ponúk sa preukáže preukazom totožnosti a kópiou dokladu o oprávnení podnikať. Osoba oprávnená zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, splnomocnením na zastupovanie a kópiou dokladu o oprávnení podnikať.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 2

Výsledky

Ultrazvukové prístroje

Opis obstarávania

časť 1: Očný ultrazvukový prístroj Ultrazvukový prístroj pre oftalmologické vyšetrenia za účelom presnejšej diagnostiky ochorení sietnice, nádorových ochorení, ako aj kalkulácie predoperačnej biometrie pri skalených optických médiách oka časť 2: Ultrazvukový prístroj pre neonatologické oddelenie, vrátane JIS Ultrazvukový prístroj pre povinné skríningové vyšetrenie usg obličiek u každého novorodenca a usg vyšetrenie u rizikových novorodencov. časť 3: Ultrazvukový prístroj na transplantačné centrum Kramáre Digitálny ultrazvukový prístroj strednej triedy pre komplexné potreby vyšetrenia nefrologickej ambulancie Súčasťou predmetu zákazky je - dodávka zariadení na určené miesto, - inštalácia, - funkčná skúška, - protokolárne prevzatie a odovzdanie predmetu zákazky, - odovzdanie sprievodnej dokumentácie, - zaškolenie obsluhy, ; - poskytnutie záručného servisu po dobu minimálne 24 mesiacov, Verejný obstarávateľ požaduje dodanie predmetu zákazky, ktorý je schválený na dovoz a predaj v Slovenskej republike, resp. v rámci Európskej únie a bude vyhovovať platným medzinárodným normám, STN a všeobecne záväzným právnym predpisom. Prístrojová technika musí byť nová, nerepasovaná, nepoužitá s minimálnymi technicko-medicínskymi a funkčnými parametrami uvedenými verejným obstarávateľom .v týchto súťažných podkladoch. Ultrazvukový prístroj pre oftalmologické vyšetrenia za účelom presnejšej diagnostiky ochorení sietnice, nádorových ochorení, ako aj kalkulácie predoperačnej biometrie pri skalených optických médiách oka - 1 ksUltrazvukový prístroj pre povinné skríningové vyšetrenie usg obličiek u každého novorodenca a usg vyšetrenie u rizikových novorodencov - 2 ksDigitálny ultrazvukový prístroj strednej triedy pre komplexné potreby vyšetrenia nefrologickej ambulancie - 1 ks

Doplňujúce informácie

1.Reverzná verejná súťaž podľa § 66 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon o verejnom obstarávaní, zákon o VO, zákon č. 343/2015 Z.z., (ZVO) s využitím pravidla uvedeného v § 66 ods. 7 druhá veta zákona o VO prostredníctvom systému JOSEPHINE bez uplatnenia e-aukcie 2. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme JOSEPHINE a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby uchádzač dodržal podmienky na softvér a potrebné technické vybavenie zadefinované a zverejnené na portáli https://josephine.proebiz.com 3. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do systému EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 4. V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať portál https://josephine.proebiz.com 5. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami ZVO. 7. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, nie je predmetné VO obstarávaním inovácií, zelené verejné obstarávania a obstarávanie nie je zamerané na sociálne aspekty 8. Uchádzač môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby v súlade s § 34 ods. 3 zákona. Ak ponuku predkladá skupina dodávateľov, preukazuje splnenie podmienok účasti technická alebo odborná spôsobilosť, spoločne. Uchádzač v ponuke vkladá doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti technickej alebo odbornej spôsobilosti elektronicky do systému JOSEPHINE v pdf naskenovanej forme originálov alebo úradne osvedčených kópií, ak nie je stanovené inak.