Vyhlásené obstarávanie

Revitalizácia parku Žilinská v Bratislave


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
120 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45112711-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. Jún 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Jún 2021
Dátum otvárania ponúk:
29. Jún 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V priestoroch Oddelenia verejného obstarávania magistrátu Hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy, Laurinská 5 (4. poschodie), 811 01 Bratislava, Slovenská republika. Otváranie ponúk sa uskutoční aj elektronicky. Miestom on-line otvárania ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní osobám, ktoré preukážu, že sú oprávneným zástupcom uchádzača (napr. prostredníctvom plnomocenstva). On-line otvárania ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Výsledky

Revitalizácia parku Žilinská v Bratislave

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia a revitalizácia verejného priestranstva v okolí zástavky MHD, úprava spevnených plôch, sadovníckych úprav, doplnenie mobiliáru a verejného osvetlenia.. Predmetom zákazky je rekonštrukcia a revitalizácia verejného priestranstva v okolí zástavky MHD, úprava spevnených plôch, sadovníckych úprav, doplnenie mobiliáru a verejného osvetlenia.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ si stanovuje požiadavku podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO, v zmysle ktorej vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s Iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. Všeobecne k preukazovaniu splnenia podmienok účasti: Uchádzač, ktorý je zapísaný do Zoznamu hospodárskych subjektov vedeného Úradom pre verejné obstarávanie, nie je povinný v procesoch verejného obstarávania predkladať doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 2 ZVO. Uchádzač splnenie podmienok účasti preukazuje buď dokladmi stanovenými verejným obstarávateľom, resp. ich môže predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom (JED) v súlade s § 39 ZVO, resp. čestným vyhlásením v súlade s § 114 ods. 1 ZVO. Verejný obstarávateľ Informuje, že z dôvodu použitia údajov z informačných systémov verejnej správy v súlade s § 32 ods. 3 ZVO nevyžaduje od uchádzačov so sídlom v SR predložiť doklady podľa § 32 ods. 2 písm. e) ZVO. V prípade, ak by verejný obstarávateľ v období vyhodnotenia splnenia podmienok účasti nemal z technických dôvodov na strane prevádzkovateľa portálu www.oversi.gov.sk, možnosť prístupu k týmto údajom, je oprávnený vyžiadať si od uchádzačov príslušný doklad. Uchádzač, ktorého tvorí skupina dodávateľov, preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) ZVO preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. Podrobnejšie informácie k podmienkam účasti sú uvedené v súťažných pokladoch. Skratkou "ZVO" sa rozumie zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (v znení aktuálnom v čase odoslania tejto Výzvy)