Vyhlásené obstarávanie

„Realizácia stavby – Oddychová zóna v areáli ŠD UKF Zobor“


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
192 048,75
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45300000-0
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
2. Jún 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Jún 2021
Dátum otvárania ponúk:
22. Jún 2021
Ponuka musí platiť do:
30. Apríl 2022
Miesto otvárania ponúk:
Verejný obstarávateľ umožní on-line účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Podrobné informácie sa nachádzajú v súťažných podkladoch v Časti V.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

„Realizácia stavby – Oddychová zóna v areáli ŠD UKF Zobor“

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania je realizácia stavebných prác súvisiacich s terénnymi úpravami, výstavbou nových komunikačných plôch, sadovými úpravami, výstavbou objektov malej architektúry, rekonštrukciou existujúcich chodníkov v areáli ŠD Zobor ako aj s doplnením vonkajšieho osvetlenia. Jedná sa o revitalizáciu nevyužitej plochy bývalých tenisových kurtov na oddychovú zónu pre ubytovaných študentov, s doplnením nových a rekonštrukciou jestvujúcich komunikácií. Práce budú realizované v areáli ŠD UKF Zobor na Dražovskej 2, Nitra a budú realizované počas bežnej prevádzky.. Predmetom obstarávania je realizácia stavebných prác súvisiacich s terénnymi úpravami, výstavbou nových komunikačných plôch, sadovými úpravami, výstavbou objektov malej architektúry, rekonštrukciou existujúcich chodníkov v areáli ŠD Zobor ako aj s doplnením vonkajšieho osvetlenia. Jedná sa o revitalizáciu nevyužitej plochy bývalých tenisových kurtov na oddychovú zónu pre ubytovaných študentov, s doplnením nových a rekonštrukciou jestvujúcich komunikácií. Práce budú realizované v areáli ŠD UKF Zobor na Dražovskej 2, Nitra a budú realizované počas bežnej prevádzky.

Doplňujúce informácie

1. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 2. V súlade s § 56 ods. 12 ZVO bude verejný obstarávateľ požadovať od úspešného uchádzača na účely riadneho plnenia zmluvy o dielo poskytnutie súčinnosti. 3. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky. 4.V prípade, ak uchádzač použije JED, je povinný ho vyplniť v súlade so ZVO. 5. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii v celom procese obstarávania, t.j. pred aj po lehote na predkladanie ponúk postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému EVO ver. 18.00. Pravidlá pre doručovanie informácií (žiadosti, ponuky, návrhy a iné): odoslanie danej informácie sa považuje za okamih doručenia. 6. Uchádzač, s ktorým bude podpísaná zmluva o dielo a jeho subdodávatelia musia byť pred podpisom predmetnej zmluvy zapísaní v Registri partnerov verejného sektora v súlade s platnou legislatívou. 7. Skutočnosti týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo Výzve, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 8. Verejné obstarávanie nie je zamerané na sociálne aspekty. 9.Verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie a nie je obstarávanie inovácií. 10. Súťažné podklady a sprievodná dokumentácia k predmetnému verejnému obstarávaniu budú uverejnené v príslušnej zákazke na profile verejného obstarávateľa http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/269, čím verejný obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k súťažným podkladom. 11. V prípade potreby objasniť údaje uvedené v tejto Výzve alebo v súťažných podkladoch, môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať o ich vysvetlenie prostredníctvom IS EVO. Verejný obstarávateľ odporúča požiadať o vysvetlenie dostatočne vopred podľa § 48 ZVO. Verejný obstarávateľ poskytne vysvetlenie údajov tak, že vysvetlenie zverejní na svojom profile v rámci tejto zákazky : http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/269.