Vyhlásené obstarávanie

Realizácia prístrešku na techniku


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa ciest Trenčianskeho samosprávneho kraja (SC TSK)
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
586 571,69
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45213310-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Máj 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Máj 2021
Dátum otvárania ponúk:
26. Máj 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie elektronických ponúk v systéme EVO členmi komisie sa uskutoční prostredníctvom online sprístupnenia ponúk členom komisie a uchádzačom. Bližšie podmienky sú uvedené v súťažných podkladoch.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v súlade s § 52 ods. 2) zákona o verejnom obstarávani. Bližšie podmienky sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Realizácia prístrešku na techniku

Opis obstarávania

Verejné obstarávanie je rozdelené na tri časti: časť I. Realizácia prístrešku na techniku na cestmajsterstve Nitrianske Rudno, časť II. Realizácia prístrešku na techniku na cestmajsterstve Prievidza, časť III. Realizácia prístrešku na techniku na cestmajsterstve Nové Mesto nad Váhom. Navrhované objekty budú slúžiť na garážovanie automobilovej techniky (napr. nákladné auta, traktor, osobné autá, radlica, traktorbáger a iné) pre Správu ciest TSK. Podrobné informácie o jednotlivých stavebných objektoch sú súčasťou súťažných podkladov.. Navrhovaný objekt bude slúžiť na garážovanie automobilovej a inej techniky pre Správu ciest TSK. Navrhovaný objekt Prístrešok pre techniku je situovaný v areáli strediska Správy ciest TSK v obci Nitrianske Rudno. Prístrešok pre techniku je oceľovej nosnej konštrukcie s pultovou strechou v troch úrovniach na základovej železobetónovej doske a základových pásoch. Podrobné informácie sú súčasťou súťažných podkladov.Navrhovaný objekt bude slúžiť na garážovanie automobilovej a inej techniky pre Správu ciest TSK. Navrhovaný objekt Prístrešok pre techniku je situovaný v areáli strediska Správy ciest TSK v meste Prievidza. Prístrešok pre techniku je oceľovej nosnej konštrukcie s pultovou strechou. Podrobné informácie sú súčasťou súťažných podkladov.Navrhovaný objekt bude slúžiť na garážovanie automobilovej a inej techniky pre Správu ciest TSK. Navrhovaný objekt Prístrešok pre techniku je situovaný v areáli strediska Správy ciest TSK v Novom Meste nad Váhom. Prístrešok pre techniku je oceľovej nosnej konštrukcie s pultovou strechou. Podrobné informácie sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Komunikacia medzi verejnym obstaravatelom a zaujemcami/uchadzacmi sa uskutocnuje v slovenskom jazyku pisomne v sulade so zakonom o verejnom obstaravani. Zo strany zaujemcu/uchadzaca bude akceptovany aj cesky jazyk. Verejny obstaravatel pri zadavani zakazky stanovuje elektronicku komunikaciu, ktora sa realizuje prostrednictvom systemu elektronickeho verejneho obstaravania (system EVO) - https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html. 2. Verejny obstaravatel nesmie uzavriet zmluvu s uchadzacom alebo uchadzacmi, ktori maju povinnost zapisovat sa do registra partnerov verejneho sektora a nie su zapisani v registri partnerov verejneho sektora alebo ktorych subdodavatelia alebo subdodavatelia podla osobitneho predpisu, ktori maju povinnost zapisovat sa do registra partnerov verejneho sektora a nie su zapisani v registri partnerov verejneho sektora. 3. Vsetky naklady a vydavky spojene s pripravou a predlozenim ponuky, dokladov, ktorymi preukazuje splnenie podmienok ucasti a inych dokladov suvisiacich s touto vyzvou, znasa zaujemca/uchadzac bez financneho naroku voci verejnemu obstaravatelovi, a to bez ohladu na vysledok verejneho obstaravania. 4. Uchadzaci predlozia skeny originalov alebo uradne osvedcenych kopii pozadovanych dokladov. Vsetky doklady musia byt platne a odrazat skutocny stav v case, v ktorom sa uchadzac zucastnuje verejnej sutaze. Ak je doklad alebo dokument vyhotoveny v cudzom jazyku, predklada sa spolu s jeho uradnym prekladom do statneho jazyka, to neplati pre ponuky, navrhy, doklady a dokumenty vyhotovene v ceskom jazyku. Ak sa zisti rozdiel v ich obsahu, rozhodujuci je uradny preklad do statneho jazyka. 5. Ak uchadzac nema v umysle zadat podiel zakazky tretim osobam, je tuto skutocnost povinny vyslovene uviest vo svojej ponuke. 6. Verejny obstaravatel si vyhradzuje pravo neprijat ani jednu ponuku a neuzavriet zmluvu so ziadnym uchadzacom v pripade, ak ceny v predlozenych ponukach budu vyssie ako predpokladana hodnota zakazky. 7. V prípade nedostatku finančných prostriedkov si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo súťaž zrušiť.