Vyhlásené obstarávanie

Sociálne prevádzková budova MES Oravský Podzámok


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
205 693,91
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45262700-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
7. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
28. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
30. September 2021
Miesto otvárania ponúk:
Miestom on-line sprístupnenia ponúk je webová adresa https://josephine.proebiz.com/ a totožná záložka ako pri predkladaní ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Sociálne prevádzková budova MES Oravský Podzámok

Opis obstarávania

V súčasnosti sa na manipulačno- expedičnom drevosklade v Oravskom Podzámku nachádza sociálne prevádzková budova (ďalej len SPB) z drevostavby typu Likusák, ktorej technický stav nevyhovuje pôvodným účelom a dnešným štandardom. Preto verejný obstarávateľ pristúpil k stavbe novej SPB, ktorá bude umiestnená na pôvodnom mieste. Samotnej výstavbe bude predchádzať odstránenie pôvodnej budovy a jej umiestnenie na skládku. Nová SPB je navrhnutá z modulových buniek (napr. TOUAX) 8 buniek (4+4 oproti sebe) ako prízemná a bude obsahovať kanceláriu pre THP, miestnosť pre strážnu službu (alt. príručný sklad), kotolničku na spaľovanie dreva, dennú miestnosť, šatňu pre robotníkov, hygienickú bunku a bunku pre upratovačku s WC pre ženy. Tieto priestory budú prístupné z dvoch vstupov. Jeden vstup bude slúžiť pre THP a druhý pre skladových robotníkov. Objekt bude založený plošne, na základových pásoch z prostého betónu C 16/20-X0 s minimálnou hĺbkou v nezamrzenej hĺbke 1100 mm. Nosná konštrukcia objektu je zložená z 8 prefabrikovaných modulov TOUAX o pôdorysných rozmeroch 2,435 x 6,055 m, výška modulov je 3,35 m. Objekt sa bude nachádzať podľa kvalifikácie STN 1991-1-3/NA1 v 3. zóne je 2,25 kN/m2. Požiadavky na požiarnu odolnosť objektu sú pre obvodové steny REI 60 (o i) ef, steny z interiérovej strany -R 60 (i o) / REW 45 (i o) / REI 30 (i o), strop a podlaha REI 45. Kanalizačná prípojka bude odvádzať splaškové odpadové vody zo zdravotno-technických zariaďovacích predmetov navrhovaného objektu do nepriepustnej prefabrikovanej železobetónovej žumpy o užitočnom objeme 12,0 m. Kanalizačná prípojka je navrhnutá z potrubia PVC DN 160 mm a DN 200 mm tesneného gumovými prúžkami. Dažďová kanalizácia bude zaústená do existujúcej kanalizácie. Vodovodná prípojka bude zásobovať navrhnutú SPB pitnou vodou potrubím HDPE PE 100 SDR 11 PN16 d 32x3,0 DN25(1) z existujúcej novovybudovanej vodomernej šachte požiarneho vodovodu, ktorá je osadená v blízkosti staveniska. SPB bude napojená na elektrickú energiu zemným káblom CYKY 4B x 16 mm z existujúcej elektrickej skrine RIS, ktorá je osadená v tesnej blízkosti navrhovaného objektu pri hlavnom vstupe.. Sociálne prevádzková budova je navrhnutá z modulových buniek ( napr. TOUAX s.r.o.) 8 buniek (4+4 oproti sebe)

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady sú verejne prístupné na https://josephine.proebiz.com/sk/tender/11268/summary. Ponuky sa budú predkladať elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní do systému JOSEPHINE, umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/,. Uchádzač má možnosť sa registrovať do systému JOSEPHINE pomocou hesla i registráciou a prihlásením pomocou občianskeho preukazom s elektronickým čipom a bezpečnostným osobnostným kódom (eID), alebo počkaním na autorizačný kód, ktorý bude poslaný na adresu sídla firmy uchádzača v listovej podobe formou doporučenej pošty.