Vyhlásené obstarávanie

ZAKÚPENIE NÁKLADNÉHO AUTOMOBILU S HYDRAULICKÝM ŽERIAVOM A HÁKOVÝM NOSIČOM KONTAJNEROV


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
BBF elektro s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
220 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
34144000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Apríl 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
16. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2022
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk, t. j. sprístupnenie elektronických ponúk v IS EVO sa uskutoční na adrese: BBF elektro, s. r. o., Radlinského 17/B, 052 01 Spišská Nová Ves.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk, t.j. sprístupnenie elektronických ponúk, je verejné v nadväznosti na použitie ustanovenia § 52 ods. 2 zákona. Na otváraní ponúk, t.j. sprístupnení elektronických ponúk v systéme EVO, sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ich ponuka nebola z hodnotenia vylúčená.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

ZAKÚPENIE NÁKLADNÉHO AUTOMOBILU S HYDRAULICKÝM ŽERIAVOM A HÁKOVÝM NOSIČOM KONTAJNEROV

Opis obstarávania

Predmetom obstarávania je dodanie viacúčelového technologického vozidla - Nákladný automobil s hydraulickým žeriavom a hákovým nosičom kontajnerov. Podrobná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch v Opise predmetu zákazky. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.. Predmetom obstarávania je dodanie viacúčelového technologického vozidla - Nákladný automobil s hydraulickým žeriavom a hákovým nosičom kontajnerov. Podrobná špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch v Opise predmetu zákazky. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ v súlade s § 112, ods. 6 zákona rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk. Dodávateľ a jeho subdodávatelia sú povinný strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodávaným tovarom, službami a stavebnými prácami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku v zmysle Zmluvy o NFP. Verejný obstarávateľ neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe, súťažné podklady sú prístupné v systéme IS EVO. Doklady a dokumenty požadované vo výzve na predkladanie ponúk a podľa týchto súťažných podkladov, sú všetky predkladané v systéme EVO elektronicky. Pre splnenie podmienok komunikácie v systéme EVO je potrebné aby každý záujemca, ktorý prejaví záujem o účasť vo verejnom obstarávaní si riadne preštudoval príručky verejne prístupné na stránke: http://www.uvo.gov.sk/zaujemcauchadzac/portal-systemu-evo-/prirucky-a-odporucania-pre-system-evo-5f7.html,