Vyhlásené obstarávanie

Kalibrácia a technická údržba (servis) strategických prístrojov používaných na oddelení biológie a genetickej analýzy.


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
201 916,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
50433000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
25. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
22. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ prostredníctvom funkcionality EKS na to určenej, umožní účasť na otváraní ponúk prostredníctvom online sprístupnenia ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a určeným spôsobom komunikácie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

V intervale:
20. Marec 2021 až 31. December 2024

Výsledky

Kalibrácia a technická údržba (servis) strategických prístrojov používaných na oddelení biológie a genetickej analýzy.

Opis obstarávania

Predmetom služby je vykonávanie pravidelnej kalibrácie a technickej údržby/servisu genetických analyzátorov ABI 3500, RT PCR ABI 7500, izolačných automatov Automate Express a termocyklérov ProFlex, zariadení používaných na izoláciu, kvantifikáciu a analýzu DNA. Jedná sa o prístrojové vybavenie na výkon expertíznej činnosti, ktorá sa vykonáva podľa ISO 17025 pri znaleckom dokazovaní páchateľov trestných činov a je používané na pracoviskách KEÚ PZ v Bratislave, Slovenskej Ľupči a v Košiciach.. Jedná sa o pravidelnú ročnú kalibráciu a servis strategických prístrojov používaných pri analýze DNA na Kriminalistickom a expertíznom ústave Policajného zboru (ďalej len KEÚ PZ) v Bratislave, Slovenskej Ľupči a v Košiciach, ktorá je podľa ISO 17025 v tomto časovom intervale povinná.

Doplňujúce informácie

1. Verejná súťaž sa realizuje postupom podľa § 66 ods. 7 prvej vety zákona. 2. Vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti, verejný obstarávateľ oznámi v súlade s § 48 zákona a v súlade so súťažnými podkladmi. 3. Verejný obstarávateľ/Objednávateľ pri zadávaní tejto nadlimitnej zákazky postupuje podľa § 20 zákona. 4. Skupina dodávateľov nemusí vytvoriť právnu formu, musí však stanoviť lídra skupiny dodávateľov. Všetci členovia takejto skupiny dodávateľov utvorenej na dodanie predmetu zákazky sú povinní udeliť plnomocenstvo jednému z členov skupiny dodávateľov konať v mene všetkých členov skupiny dodávateľov a prijímať pokyny v tomto verejnom obstarávaní ako aj konať v mene skupiny pre prípad prijatia ich ponuky, podpisu Zmluvy a komunikácie/zodpovednosti v procese plnenia Zmluvy. V prípade prijatia ponuky skupiny dodávateľov sa vyžaduje, aby skupina dodávateľov pred podpisom Zmluvy uzatvorila a predložila verejnému obstarávateľovi zmluvu, v ktorej budú jednoznačne stanovené vzájomné práva a povinnosti, kto sa akou časťou bude podieľať na plnení zákazky, ako aj skutočnosť, že všetci členovia skupiny dodávateľov sú zaviazaní zo záväzkov voči verejnému obstarávateľovi spoločne a nerozdielne. 5.Predmetné verejné obstarávanie nie je: a) zelené verejné obstarávanie b) obstarávanie inovácií, ani c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.