Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia úseku cesty II/507 Streženice


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa ciest Trenčianskeho samosprávneho kraja (SC TSK)
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
260 446,76
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233142-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
6. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
6. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Správa ciest Trenčianskeho samosprávneho kraja, Brnianska 3, 911 05 Trenčín, zasadačka 1. poschodie
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie elektronických ponúk v systéme EVO členmi komisie sa uskutoční prostredníctvom on line sprístupnenia ponúk členom komisie a uchádzačom. Bližšie podmienky sú uvedené v súťažných podkladoch. Otvaranie ponuk sa uskutocni v sulade s § 52 ods. 2) zakona o verejnom obstaravani. Bližšie podmienky sú uvedené v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Výsledky

Rekonštrukcia úseku cesty II/507 Streženice

Opis obstarávania

Projekt rekonštrukcie cesty v danom bode rieši sanáciu zosuvu cestného telesa v rozsahu staničenia cca km 172,00 172,100. Sanácia je dosiahnutá najmä opravou odvodnenia rekonštrukciou odvodňovacích priekop komunikácie a vybudovaním novej drenáže na zachytanie podzemnej vody atakujúcej konštrukciu vozovky. Zároveň bude v rámci stavby mierne upravené výškové a smerové vedenie komunikácie v danom bode a bude upravená šírka cesty na kategóriu C 7,5/70. Všetky navrhované stavebné úpravy majú pozitívny vplyv na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky v danom bode. Rekonštrukcia na ceste II/507 je bodová stavba bez nadväznosti na iné stavby v danom území.. Projekt rekonštrukcie cesty v danom bode rieši sanáciu zosuvu cestného telesa v rozsahu staničenia cca km 172,00 172,100. Sanácia je dosiahnutá najmä opravou odvodnenia rekonštrukciou odvodňovacích priekop komunikácie a vybudovaním novej drenáže na zachytanie podzemnej vody atakujúcej konštrukciu vozovky. Zároveň bude v rámci stavby mierne upravené výškové a smerové vedenie komunikácie v danom bode a bude upravená šírka cesty na kategóriu C 7,5/70. Všetky navrhované stavebné úpravy majú pozitívny vplyv na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky v danom bode. Rekonštrukcia na ceste II/507 je bodová stavba bez nadväznosti na iné stavby v danom území.

Doplňujúce informácie

1. Komunikacia medzi verejnym obstaravatelom a zaujemcami/uchadzacmi sa uskutocnuje v slovenskom jazyku pisomne v sulade so zakonom o verejnom obstaravani. Zo strany zaujemcu/uchadzaca bude akceptovany aj cesky jazyk. Verejny obstaravatel pri zadavani zakazky stanovuje elektronicku komunikaciu, ktora sa realizuje prostrednictvom systemu elektronickeho verejneho obstaravania (system EVO) - https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html. 2. Verejny obstaravatel nesmie uzavriet zmluvu s uchadzacom alebo uchadzacmi, ktori maju povinnost zapisovat sa do registra partnerov verejneho sektora a nie su zapisani v registri partnerov verejneho sektora alebo ktorych subdodavatelia alebo subdodavatelia podla osobitneho predpisu, ktori maju povinnost zapisovat sa do registra partnerov verejneho sektora a nie su zapisani v registri partnerov verejneho sektora. 3. Vsetky naklady a vydavky spojene s pripravou a predlozenim ponuky, dokladov, ktorymi preukazuje splnenie podmienok ucasti a inych dokladov suvisiacich s touto vyzvou, znasa zaujemca/uchadzac bez financneho naroku voci verejnemu obstaravatelovi, a to bez ohladu na vysledok verejneho obstaravania. 4. Uchadzaci predlozia skeny originalov alebo uradne osvedcenych kopii pozadovanych dokladov. Vsetky doklady musia byt platne a odrazat skutocny stav v case, v ktorom sa uchadzac zucastnuje verejnej sutaze. Ak je doklad alebo dokument vyhotoveny v cudzom jazyku, predklada sa spolu s jeho uradnym prekladom do statneho jazyka, to neplati pre ponuky, navrhy, doklady a dokumenty vyhotovene v ceskom jazyku. Ak sa zisti rozdiel v ich obsahu, rozhodujuci je uradny preklad do statneho jazyka. 5. Ak uchadzac nema v umysle zadat podiel zakazky tretim osobam, je tuto skutocnost povinny vyslovene uviest vo svojej ponuke. 6. Verejny obstaravatel si vyhradzuje pravo neprijat ani jednu ponuku a neuzavriet zmluvu so ziadnym uchadzacom v pripade, ak ceny v predlozenych ponukach budu vyssie ako predpokladana hodnota zakazky. 7. V prípade nedostatku finančných prostriedkov si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo súťaž zrušiť.