Vyhlásené obstarávanie

Diaľnica D1, ľavostranné odpočívadlo Červeník – rekonštrukcia vodovodnej prípojky


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
307 446,85
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45231300-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
17. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Apríl 2021
Dátum otvárania ponúk:
12. Apríl 2021
Ponuka musí platiť do:
28. Február 2022
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky. Miesto on-line sprístupnenia ponúk je na webovej adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/11159/summary
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
On-line sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri on-line sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto on-line prostredia zo strany uchádzačov bude systém JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Diaľnica D1, ľavostranné odpočívadlo Červeník – rekonštrukcia vodovodnej prípojky

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia vodovodnej prípojky v trase jestvujúceho vodovodného potrubia pre ľavostranné diaľničné odpočívadlo Červeník. Rekonštrukciou budú vymenené staré rozvody vodovodného potrubia za nové. Podrobný rozsah zákazky je definovaný v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov a v projektovej dokumentácii, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou súťažných podkladov.. Rekonštrukciou budú vymenené staré rozvody vodovodného potrubia za nové nasledovne: - Vodovodná prípojka bude zrealizovaná od jestvujúcej rozdeľovacej šachty po novovybudovanú vodomernú šachtu (s tromi podružnými vodomermi) z rúr HDPE PE 100 D 90x5,4 dĺžky 690,00 m - Nový nadzemný hydrant DN 80, s prípojkou D 90x5,4 dĺžky 2,00 m - Napojenie troch jestvujúcich fontánok potrubím DN 50 dĺžky 177,00 m - Napojenie čerpacej stanice PHM DN 25 dĺžky 19,00 m - Napojenie reštaurácie HOT-POT DN 50 na jestvujúcu prípojku dĺžky 49,50 m Začiatok výstavby bude od jestvujúcej vodomernej šachty bod odpojenia km 0,000 s pokračovaním vedenia trasy vetvy po križovanie s diaľnicou v km 0,567 pri odpočívadle Červeník. Po prechode pod diaľnicou do areálu odpočívadla bude pokračovať trasa po navrhnutú vodomernú šachtu na konci úseku v km 0,690. Z vodomernej šachty budú realizované prípojky pre Čerpaciu stanicu PHM, pre napojenie fontánok na odpočívadle a pre reštauráciu HOT-POT. Podrobný rozsah zákazky je definovaný v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov a v projektovej dokumentácii, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Postup vo verejnom obstarávaní: podlimitná zákazka bez využitia elektronického trhoviska podľa § 112 až § 114 ZVO. 2. Vyhodnotenie verejného obstarávania: Predložené ponuky budú vyhodnotené podľa § 53 ZVO s použitím ustanovenia § 112 ods. 6 ZVO, druhá veta: ...vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk u uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. V súlade s § 55 ods. 1 ZVO sa bude vyhodnotenie týkať uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. 3. Spôsob poskytnutia súťažných podkladov: 3.1 Uchádzač si môže prevziať súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa umiesteného na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie: https://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pzakazky/9127, alebo 3.2 Elektronicky v editovateľnej podobe prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE, ktorej webová aplikácia je umiestená na doméne https://josephine.proebiz.com/sk/tender/11159/summary. Bližšie informácie o systéme JOSEPHINE sú uvedené v súťažných podkladoch v časti A.1 Pokyny pre uchádzačov. 4. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, ktorí si vyhľadali obstarávania prostredníctvom webovej stránky verejného obstarávateľa, resp. v systéme JOSEPHINE, a zároveň ktorí chcú byť informovaní o prípadných aktualizáciách týkajúcich sa konkrétneho obstarávania prostredníctvom notifikačných e-mailov, aby v danom obstarávaní zaklikli tlačidlo "ZAUJÍMA MA TO" (v pravej hornej časti obrazovky). Záujemci/uchádzači, ktorí odporúčanie nebudú akceptovať, sa vystavujú riziku, že im obsah informácií k predmetnej zákazke nebude doručený. 5. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške: 5 000,00 EUR (slovom: päťtisíc eur). Podmienky zloženia, vrátenia alebo uvoľnenia zábezpeky ponuky sú bližšie špecifikované v bode 15 Zábezpeka časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 6. Úspešný uchádzač alebo uchádzači sú povinní poskytnúť verejnému obstarávateľovi riadnu súčinnosť potrebnú na uzatvorenie zmluvy uvedenú v bode 29 časti A.1 Pokyny pre uchádzačov súťažných podkladov. 7. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy predmetné verejné obstarávanie je: d) žiadne z uvedených.