Vyhlásené obstarávanie

Projektové a prieskumné práce vrátane inžinierskej činnosti a autorského dozoru pre investičný projekt „Špecializované zariadenie pre dospelé osoby s poruchami autistického spektra"


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Bratislavský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
167 520,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71250000-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
16. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Marec 2021
Dátum otvárania ponúk:
29. Marec 2021
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
V systéme EVO ver. 18.0 funkcionalita "on-line" sprístupnenie ponúk, t.j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým členom komisie a uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
neaplikuje sa
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Výsledky

Projektové a prieskumné práce vrátane inžinierskej činnosti a autorského dozoru pre investičný projekt „Špecializované zariadenie pre dospelé osoby s poruchami autistického spektra"

Opis obstarávania

Projektové a prieskumné práce vrátane inžinierskej činnosti a autorského dozoru pre investičný projekt Špecializované zariadenie pre dospelé osoby s poruchami autistického spektra". Predmetom zákazky sú výkony pozostávajúce zo zamerania a vyhotovenia dokumentácie skutočného stavu, vypracovania a dodania projektovej dokumentácie pre účely územného a stavebného konania, projektu búracích prác, vypracovania a dodania realizačnej projektovej dokumentácie, projekt interiéru a exteriéru, rozpočty, výkony autorského dozoru po dobu realizácie stavby, výkony inžinierskej činnosti súvisiacej s povolením a realizáciou stavebných činností, ako sú činnosti smerujúce k povoleniu realizácie stavebných prác a povoleniu užívania stavby pre investičný projekt Špecializované zariadenie pre dospelé osoby sporuchami autistického spektra

Doplňujúce informácie

1. Obhliadka miesta uskutočnenia predmetu zákazky sa uskutoční v pracovných dňoch 17.3.2021 - 23.3.2021. na adrese Znievska 4, 851 06 Bratislava. Účasť na obhliadke je záujemca povinný, dohodnúť najneskôr do 23.3.2021 do 10:00 hod. so zástupcovi verejného obstarávateľa telefonicky mob.: +421903326967. V pracovnej dobe 08:00 - 13:00 hod. 2. Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy, ktorá bude výsledkom tohto verejného obstarávania bude povinný predložiť doklady uvedené v bode 35.7. súťažných podkladov. 3.Požaduje sa zábezpeka ponuky vo výške 5 000,00 EUR. Podmienky zábezpeky sú uvedené v bode 13. súťažných podkladov. 4. Skupina dodávateľov nemusí vytvoriť právnu formu, musí však stanoviť lídra skupiny dodávateľov. Všetci členovia takejto skupiny dodávateľov utvorenej na uskutočnenie predmetu zákazky sú povinní udeliť plnomocenstvo jednému z členov skupiny dodávateľov konať v mene všetkých členov skupiny dodávateľov a prijímať pokyny v tomto verejnom obstarávaní ako aj konať v mene skupiny pre prípad prijatia ich ponuky, podpisu Zmluvy a komunikácie/ zodpovednosti v procese plnenia Zmluvy. V prípade prijatia ponuky skupiny dodávateľov sa vyžaduje, aby skupina dodávateľov pred podpisom Zmluvy uzatvorila a predložila verejnému obstarávateľovi zmluvu, v ktorej budú jednoznačne stanovené vzájomné práva a povinnosti, kto sa akou časťou bude podieľať na plnení zákazky, ako aj skutočnosť, že všetci členovi a skupiny dodávateľov sú zaviazaní zo záväzkov voči verejnému obstarávateľovi spoločne a nerozdielne. 5. Predmetné verejné obstarávanie nie je: d) žiadne z uvedených. 6. Komunikačným jazykom v tejto verejnej súťaži je slovenský jazyk. 7. Skutočnosti týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené v tejto výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona.