Vyhlásené obstarávanie

Mobilná aplikácia IDS Východ


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
IDS Východ, s.r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
207 040,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
48000000-8
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
9. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Marec 2021
Dátum otvárania ponúk:
22. Marec 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Júl 2021
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční online na www.e-lena.sk. Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Fyzická účasť na otváraní v sídle verejného obstarávateľa sa neumožňuje. Otváranie ponúk bude realizované výhradne v online prostredí systému ELENA.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Systém Elena umožňuje sledovanie otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku. Prostredníctvom IS Elena sa môže zúčastniť sa otvárania ponúk každý uchádzač, ktorý predložil ponuku.Táto možnosť účasti na verejnom otváraní ponúk je považovaná za splnenie zákonnej povinnosti verejného obstarávateľa na povinné verejné otváranie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Mobilná aplikácia IDS Východ

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka softvérového riešenia, ktorým je Mobilná aplikácia IDS Východ vrátane poskytovania aktualizácií, servisu, infraštruktúry a technickej podpory prevádzky Mobilnej aplikácie IDS Východ počas 48 mesiacov od odovzdania diela. Podrobný opis predmetu zákazky a technická špecifikácia sa nachádza v Časti B.2 Opis predmetu zákazky.. Predmetom zákazky je dodávka softvérového riešenia, ktorým je Mobilná aplikácia IDS Východ vrátane poskytovania aktualizácií, servisu, infraštruktúry a technickej podpory prevádzky Mobilnej aplikácie IDS Východ počas 48 mesiacov od odovzdania diela. Podrobný opis predmetu zákazky a technická špecifikácia sa nachádza v Časti B.2 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému Elena, tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania. 2. Verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup elektronickými prostriedkami k všetkým poskytnutým dokumentom / informáciám počas lehoty na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ bude všetky dokumenty uverejňovať ako elektronické dokumenty v príslušnej časti zákazky v systéme Elena. na portáli www.e-lena.sk. 3. Záujemcovia si môžu súťažné podklady vyžiadať kliknutím na odkaz "mám záujem" pri tejto zákazke zverejnenej na portáli www.e-lena.sk. 4. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou uchádzača/záujemcu v tomto verejnom obstarávaní a s prípravou a predkladaním ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 5. Ponuka musí byt vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní a vložená do systému Elena umiestnenom na webovej adrese https://www.e-lena.sk/ 6. Upozornenie pre uchádzačov: Otváranie ponúk je možné absolvovať bez nutnosti fyzickej účasti na kontaktnej adrese verejného obstarávateľa. Otváranie ponúk je možné sledovať v reálnom čase na portáli www.e-lena.sk pre uchádzačov, ktorí predložia ponuku. Zverejnia sa obchodne názvy uchádzačov a ich návrhy na plnenie kritérií len tým uchádzačom, ktorí predložili ponuku. Fyzická účasť na otváraní v sídle verejného obstarávateľa sa nerealizuje. 7. Elektronická aukcia nebude použitá. 8. Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti: Rozdelenie zákazky by predstavovalo riziko, že vykonanie zákazky sa stane nadmerne technicky obťažným, resp. potreba koordinácie dodávateľov jednotlivých častí predstavuje riziko ohrozenia riadneho plnenia zákazky. 9.Verejný obstarávateľ informuje uchádzačov, že nedisponuje prístupom do verejných registrov, v ktorých by mal oprávnenie kontrolovať doklady resp. nevyžadovať predloženie dokladov ktoré by podľa § 32 ods. 3 ZVO nemusel vyžadovať od uchádzačov z dôvodu použitia údajov z informačných systémov verejnej správy prekladať. 10.V prípade nedostatku finančných prostriedkov si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo súťaž zrušiť. 11.Sídlo verejného obstarávateľa je Turgenevova 36, 040 01 Košice, vzhľadom na nemožnosť manuálnej opravy identifikačných údajov verejného obstarávateľa vrátane adresy sídla, verejný obstarávateľ uvádza korektnú adresu sídla v týchto doplňujúcich informáciách.