Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia mosta M5150 (III/3840-001) cez rieku Laborec v obci Veľopolie


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
395 400,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45221111-3
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
1. Marec 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Marec 2021
Dátum otvárania ponúk:
19. Marec 2021
Ponuka musí platiť do:
30. September 2021
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční "on line" prostredníctvom aplikácie Teams.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Presný postup "on line" sprístupnenia ponúk uchádzačom je bližšie definovaný v súťažných podkladoch Časť V. Otváranie a vyhodnotenie ponúk. Na "on line" otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuky.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Rekonštrukcia mosta M5150 (III/3840-001) cez rieku Laborec v obci Veľopolie

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je v Časti A vypracovanie projektovej dokumentácie na realizáciu stavby na základe podkladov spracovaných odbornými zamestnancami verejného obstarávateľa vrátane inžinierskych činností s názvom ,,Rekonštrukcia mosta M5150 (III/3840-001) cez rieku Laborec v obci Veľopolie a v Časti B realizácia stavebných prác na rekonštrukcii mosta M5150 (III/3840-001) cez rieku Laborec v obci Veľopolie.. Predmetom zákazky Časti A je vypracovanie projektovej dokumentácie vrátane výkonu inžinierskej činnosti na realizáciu stavby (PD/DRS) štvorpoľového mosta M5150 (3840-001) na ceste III/3840, ktorý sa nachádza v extraviláne obce Veľopolie. Predmetom zákazky v časti B je samotná realizácia stavebných prác na rekonštrukcii štvorpoľového mosta M5150 (3840-001) na ceste III/3840, ktorý sa nachádza v extraviláne obce Veľopolie na základe vypracovanej DRS. Stavebno-technický stav mostného objektu je klasifikovaný v stupni 6 veľmi zlý. Mostný objekt je v správe verejného obstarávateľa Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja, oblasť Humenné. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí samostatnú časť súťažných podkladov B.2 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie je uskutočňované cez IS EVO na adrese https://www.uvo.gov.sk. Prístup k súťažným podkladom je bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy. Predloženie ponuky je možné cez Informačný systém EVO, ktorého správcom je ÚVO. 2. Úspešný uchádzač akceptuje skutočnosť, že ho verejný obstarávateľ môže, v prípade ak nebude mať schválené finančné prostriedky zriaďovateľom, vyzvať na uzatvorenie zmluvy a to bezodkladne po schválení finančných prostriedkov zriaďovateľom tak, aby zmluva bola uzatvorená v lehote uplynutia viazanosti ponúk. V prípade neschválenia finančných prostriedkov je dôvod na zrušenie postupu verejného obstarávania podľa § 57 ods. 2 ZVO ako dôvod hodný osobitného zreteľa. 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť postup verejného obstarávania resp. neuzatvoriť zmluvu s úspešným uchádzačom v prípade, ak ponuková cena úspešného uchádzača bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky alebo v prípade, ak nastanú okolnosti, ktoré v čase uverejnenia výzvy nemohol obstarávateľ predpokladať. 4.Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe na základe písomnej alebo e-mailovej žiadosti záujemcu. Súťažné podklady sú prístupné na adrese uvedenej v bode I.3) tejto výzvy. 5.V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 6. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje. Výška zábezpeky, spôsoby zloženia zábezpeky ponuky a podrobné pokyny sú uvedené v súťažných podkladoch časť III. Príprava ponuky, bod 14 Zábezpeka ponuky. 7. Verejný obstarávateľ nemôže uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 8. Z dôvodu overenia a získania potrebných informácií, nevyhnutných na spracovanie ponuky, verejný obstarávateľ odporúča zúčastniť sa na obhliadke predmetu zákazky. Obhliadka miesta uskutočnenia predmetu zákazky sa uskutoční na základe podmienok a pokynov v zmysle súťažných podkladov. 9. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje možnosť zadania zákazky použitím priameho rokovacieho konania/rokovania v zmysle § 115 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.