Vyhlásené obstarávanie

Modernizácia učební v ZŠ M. R. Štefánika v Hlohovci


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Hlohovec
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
110 331,66
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39162200-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
4. November 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
21. November 2019
Dátum otvárania ponúk:
21. November 2019
Ponuka musí platiť do:
31. Máj 2020
Miesto otvárania ponúk:
Mestský úrad Hlohovec, M. R. Štefánika č.1, 920 01 Hlohovec, v zasadacej miestnosti MsÚ.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk, resp. poverený zástupca uchádzača, ktorý sa preukáže preukazom totožnosti a úradne osvedčeným splnomocnením na zastupovanie. Bližšie informácie sa nachádzajú v súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Výsledky

Modernizácia učební v ZŠ M. R. Štefánika v Hlohovci

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka a montáž tovaru Modernizácia učební v ZŠ M. R. Štefánika v Hlohovci časť IKT vybavenie, časť Nábytok a časť Pomôcky vrátane konečného umiestnenia a zaškolenia. Predmet zákazky sa realizuje v rámci schváleného projektu s názvom Modernizácia učební biológie/chémie, jazykov a polytechniky v ZŠ, M. R. Štefánika, Hlohovec, kód projektu v ITMS2014+: 302021J912, Zmluva o NFP č. IROP-Z-302021J912-222-13. Bližšie informácie sa nachádzajú v súťažných podkladoch.. Presná špecifikácia požadovaného tovaru v rámci časti IKT (výpočtová technika) je súčasťou neoceneného rozpočtu Modernizacia ucebnii_ZS_M_R_Stefanika_cast IKT vybavenie_specifikacia.xlsx, ktorý tvorí prílohu Súťažných podkladov.Presná špecifikácia požadovaného tovaru v rámci časti Nábytok je súčasťou neoceneného rozpočtu Modernizacia ucebni ZS M_R_Stefanika v Hlohovci_cast nabytok_specifikacia.xlsx, ktorý tvorí prílohu Súťažných podkladov.Presná špecifikácia požadovaného tovaru v rámci časti Pomôcky je súčasťou neoceneného rozpočtu Modernizacia ucebni ZS M_R_Stefanika v Hlohovci_cast pomocky_specifikacia.xlsx, ktorý tvorí prílohu Súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1) Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo komunikovať iba v slovenskom jazyku. 2) Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania EVO. 3) Uchádzači svoje ponuky predkladajú prostredníctvom systému EVO https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/dokumenty/423532 . Uchádzač si zákazku sprístupní po prihlásení do privátnej zóny. 4) Pravidlá pre doručovanie - zásielka sa považuje za doručenú v okamihu jej odoslania v systéme EVO a to v súlade s funkcionalitou systému. 5) V prípade potreby vysvetlenia podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladoch alebo inej sprievodnej dokumentácii alebo iných dokumentoch poskytnutých verejným obstarávateľom môže ktorýkoľvek zo záujemcov požiadať dostatočne vopred o ich vysvetlenie priamo prostredníctvom systému EVO. Verejný obstarávateľ bezodkladne oznámi vysvetlenie všetkým záujemcom, najneskôr však tri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že o vysvetlenie záujemca požiada dostatočne vopred prostredníctvom IS EVO. 6) Ďalšie podrobnosti ohľadom elektronickej komunikácie, podrobné vymedzenie a určenie doručovania dokladov a komunikácie so záujemcami a uchádzačmi sú uvedené v súťažných podkladoch. 7) Vyhodnotenie ponúk sa uskutoční postupom podľa § 112 ods. 6 ZVO. Vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zameraná na sociálne aspekty.