Vyhlásené obstarávanie

Prístrojové vybavenie elektrofyziologického laboratória neurologických oddelení


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Univerzitná nemocnica Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
450 540,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33124110-9
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
24. Február 2021
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Marec 2021
Dátum otvárania ponúk:
22. Marec 2021
Ponuka musí platiť do:
31. Máj 2021
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Z dôvodu použitia elektronickej aukcie je otváranie ponúk v zmysle § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní, neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a Zápisnica z otvárania ponúk sa uchádzačom neposiela.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Nie
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 90

Výsledky

Prístrojové vybavenie elektrofyziologického laboratória neurologických oddelení

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodávka medicínskych zdravotníckych prístrojov pre profesionálne vybavenie elektrofyziologického laboratória neurologických oddelení pozostávajúce z EMG+EP, EEG a TMS prístrojovej techniky, ich vzájomného prepojenia, pri zabezpečení maximálnej kompatibility, vo vyhotovení, v sortimente a v počtoch podľa medicínsko-technickej špecifikácie predmetu zákazky uvedenej v časti B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov. Neoddeliteľnou súčasťou dodávky je dodávka do miesta plnenia, inštalácia zariadenia a uvedenia do prevádzky, odskúšanie, poučenie a zaškolenie obsluhy v nevyhnutnom rozsahu, vrátane poskytovanie služieb autorizovaného servisu a dodávka originálnych náhradných dielcov, poskytovanie bezplatného záručného autorizovaného servisu a pozáručného autorizovaného servisu po dobu životnosti prístroja (najmenej 10 rokov).. 3 súpravy

Doplňujúce informácie

Predmetné verejné obstarávanie je obstarávanie inovácií. Splnenie podmienok účasti možno preukázať predložením vyplneného jednotného európskeho dokumentu (ďalej len JED) podľa § 39 ods. 1 zákona, ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom. Doklady a dokumenty na preukázanie splnenia podmienok účasti predkladá uchádzač ako scan originálov alebo úradne overených kópií. Originály dokladov a dokumentov alebo ich úradne overených kópií predložia úspešní uchádzači, ktorí sa umiestnili na prvých troch miestach v poradí úspešnosti ponúk. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE, tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, uchádzačmi. K súťažným podkladom je umožnený neobmedzený a plný priamy prístup elektronickými prostriedkami prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE na adrese https://josephine.proebiz.com, v lehote podľa bodu IV.2.2 tohto oznámenia.